Af - 18/10-16 17:13

'Breaking Bad'-stjerne afslører vild fortid: - Jeg hamrede hendes hoved mod væggen'Breaking Bad'-stjerne afslører vild fortid: - Jeg hamrede hendes hoved mod væggen

Bryan Cranston kom i en kort periode sammen med en kvinde, der var så manipulerende, at han begyndte at hallucinere. Det afslører han i ny selvbiografi.

storybild

Bryan Cranston, der som 50-årig fik sit Hollywood-gennembrud som Walter White i den prisbelønnede tv-serie 'Breaking Bad', havde allerede før da snuset lidt til livets barske sider.

Det afslører han i sin nye selvbiografi 'A Life In Parts', skriver Daily Mail.

Således fortæller han om en kort periode i sit liv, hvor han kom sammen med en kvinde, Ava, der viste sig at være vanvittig.

Deres romance startede i begyndelsen af 1980'erne, da de mødte hinanden til en audition i Los Angeles. I de fire følgende dage var de sammen uden stop.

Men der gik ikke lang tid, før Avas sande jeg kiggede frem.

Netflix afslører: Disse serier sluger vi på rekordtid
Netflix afslører: Disse serier sluger vi på rekordtid

Parret begyndte at skændes meget, og Cranston beskriver i sin nye bog en episode, hvor parret havde en diskussion under en pause mellem to akter i et stykke, som Cranston medvirkede i. Skænderiet valgte Ava dog skulle fortsætte efter pausen og hun gik derfor med Bryan Cranston på scenen for at få afgjort sagen.

En anden gang forsøgte hun - også under et skænderi - at køre ham over med sin bil, som hun netop havde beordret ham ud af.

Efter flere lignende episoder valgte 'Breakring Bad'-stjernen at gør det forbi med kvinden, der begyndte at true ham på livet. Hendes trusler eskalerede og en dag troppede hun op foran skuespillerens dør. I et anfald af angst lagde han sig på gulvet i fosterstilling - men så slog det klik:

- Jeg distancerede mig til frygten. Jeg rejste mig og gik roligt hen til døren. Jeg låste den op. Ava skreg stadigvæk. Jeg greb hendes arm og trak hende ind i lejligheden, skriver han og fortsætter:

- Jeg hamrede hendes hoved mod væggen og klumper af hår, stumper af huden og hjernemasse hang fast i væggen, mens blodet dryppede ned på jorden.

Forsker: Derfor hitter tv-serier hos danskerne
Forsker: Derfor hitter tv-serier hos danskerne

Eksklusivt interview med Netflix-stjerne: - Jeg har det svært med at være kendt
Eksklusivt interview med Netflix-stjerne: - Jeg har det svært med at være kendt

Sådan beskriver Cranston kulminationen af lang tids ophobet vrede, der endte med, at han tog livet af Ava.

Men det viste sig heldigvis, at være en hallucination.

Han åbnede øjnene og fandt ud af, at han stadig lå på gulvet. Ava var blevet hentet af politiet, der var blevet tilkaldt af naboerne.

Bryan Cranston lærte dog noget vigtigt den dag: Under det rette pres og de rette omstændigheder var han i stand til at kunne dræbe et andet menneske.

En viden han siden har brugt, når han skulle sætte sig ind i rollen som for eksempel den hårdkogte Walter White i 'Breaking Bad'.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx