Af Jeppe Elkjær Andersen,Kenan Seeberg - 19/10-17 10:22

Efter alvorlig sygdom: Nu er der endelig godt nyt for Robert HansenEfter alvorlig sygdom: Nu er der endelig godt nyt for Robert Hansen

Skæbnen har været hård ved den populære skuespiller Robert Hansen.

storybild

(Billede: Sarah Christine Nørgaard)

I august kunne BT skrive, at Robert Hansen var blevet indlagt på Rigshospitalet med en hjerneblødning, og siden har han kæmpet for at komme oven på igen. Men nu er der heldigvis lidt godt nyt for skuespilleren, der meldes klar som en del af castet på den stort opsatte musical Flashdance.

'Flashdance the musical' får premiere herhjemme 8. marts 2019, og her er Robert Hansen at finde på rollelisten sammen med blandt andre Silas Holst, Jimmy Jørgensen og Ditte Gråbøl, lyder det i en pressemeddelelse om opsætningen.

Musicalen kan i første omgang opleves i Scandic Falkoner på Frederiksberg i midten af København, og siden rykker den til Musikhuset Aarhus.

Og det er altså med Robert Hansen i den første bekræftede optræden, efter det kom frem, at skuespilleren var blevet indlagt med en hjerneblødning, som han blev ramt af 21. august i år i sin lejlighed på Frederiksberg.

I pressemeddelelsen kommer executive producer Jesper Winge Leisner også ind på netop Robert Hansen:

'Vi er lykkelige for, at vi har kunnet samle så stærkt et cast. De kan virkelig noget sammen, og mængden af energi og helt utrolig. Jeg er personligt glad for at have Robert Hansen tilbage igen efter hans store præstation i Dirty Dancing. Han er vores allesammens “Come Back Kid”, og vi glæder os til at være sammen med ham og hans ukuelige humør. Det bliver skønt,' udtaler Jesper Winge Leisner.

For to uger siden kunne BT berette, at Robert Hansen fortsat var indlagt, og han derfor måtte fejre sin 38 års fødselsdag på hospitalet.

Inden Robert Hansen blev indlagt 21. august, havde skuespilleren døjet med smerter fra det, han mistænkte var en 'frossen skulder'.

Men smerterne tog til i en sådan grad, at han måtte aflyse sin kommende medvirken i Pejsegårdens populære show, som skulle være løbet af stablen 21. august - altså samme dag, hvor han til sidst bukkede under for smerterne og blev indlagt på Rigshospitalet.

I forbindelse med Robert Hansens fødselsdag fortalte manager Steen Hassing Møller til BT, hvordan skuespilleren kæmper for at komme tilbage til en normal hverdag.

»Nå man får en lille hjerneblødning, går det jo ind og roder ved systemet, så det skal genoptrænes. Han taler fint - der er ikke noget der - men han har ligget ned i en længere periode, så kroppen skal i gang igen og komme ind i kampen. Så nu går den intensive genoptræning i gang,« forklarede Steen Hassing Møller, der samtidig også fortalte, at Robert Hansen var blevet overført fra Rigshospitalet til Bispebjerg Hospital.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

SÅDAN! Danskere vinder historisk...
bt.dk
Kontroversielle tweets blev...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx