Af Joy Fryd Larsen - 01/10-17 11:46; Opdateret: 01/10-17 11:58

Kim Kardashian: Her er det foto, jeg fortryder mest på InstagramKim Kardashian: Her er det foto, jeg fortryder mest på Instagram

Kim Kardashian må være den eneste, der har lagt mærke til den lille detalje.

storybild

Kim Kardashian blev overfaldet i Paris den 3. oktober 2016, hvor smykker for op mod 60 millioner kroner blev stjålet af flere gerningsmænd. I kølvandet på den oplevelse holdt den kendte realitystjerne en tre måneder lang pause fra de sociale medier.

Da hun vendte tilbage, fremstillede hun sig selv som fattig: I et hjem næsten uden møbler, i simpelt tøj - og ingen smykker.

Derfor er det også oplagt, at det er et af billederne fra tiden inden røveriet, hvor Kim Kardashian havde for vane at udstille sit liv i overflod, som tv-personligheden fortryder.

Der er tale om dette billede, hvor Kim Kardashian fremviser sin over 28 millioner kroner dyre forlovelsesring fra den aften, hvor hun gav Kanye West sit ja:

Ringen, der senere blev stjålet under det føromtalte røveri i Paris, er dog ikke det, der bekymrer Kim Kardashian. Det fortalte hun til Youtube-stjernen Patrick Starr i august:

»Jeg havde de korteste negle på billedet. Det ville have set så meget bedre ud med lange negle.«

Nedenfor uddyber Kim Kardashian yderligere:

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vandt 15 millioner i Lotto: Nu har...
bt.dk
Værtshus skabte forargelse med...
bt.dk
Kæmpe skandale i Røde Kors: Ansatte...
bt.dk
Gæst opdagede svineri i dansk skov:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx