Af Carl-Emil Søe - 08/04-16 10:09

Nyt drama: Sådan går det Orange County-babe i dagNyt drama: Sådan går det Orange County-babe i dag

Der var diva-attituder i kulissen, efter O.C-baben og skuespiller Mischa Barton blev smidt ud af den amerikanske udgave af Vild med Dans.

Bildstrecke im Grossformat »

Mischa Barton blev kendt som baben Marissa i tv-serien Orange County. Men siden hun droppede ud af den populære serie, virker skuespillerens karriere til kun at være gået en vej: Ned ad.

Senest medvirkede den tidligere så populære Mischa Barton i den amerikanske udgave af Vild med Dans, "Dancing with the stars". Her fik hun sparket af de kritiske seere efter sølle tre uger. Og det nederlag skabte eftersigende drama i tv-kulisserne.

En kilde fra danseprogrammet siger til den amerikanske sladderside Radar, at Mischa Barton ikke kunne håndtere at blive smidt ud af programmet som nummer to.

- Hun tabte fuldstændig småkagerne, da aftenens show var ovre. Mischa ville ikke sige farvel eller give afskedskrammer til nogen. Desuden virkede hun ikke til at ville være en del af showet fra dag et. Hendes opførsel har bestemt ikke givet hende nogen venner på settet, siger den anonyme kilde.

Her ses Mischas reaktion, der det står klart at seerne ikke har givet hende en uge mere:


Selv om der har været mange skriverier om Mischa Bartons opførsel under årets udgave af Dancing with the stars, afviser hun selv ethvert rygte:

- Jeg har været glad for Vild med Dans-oplevelsen. Det har været sjovt, lyder det fra skuespilleren, der dog også erkendte at kemien mellem hende og dansepartneren Artem Chigvintsev kunne have været bedre:

- Jeg har lært meget fra Artem, men der også været så mange spændinger, at vi kunne have fået vores eget reality-show, joker Mischa Barton.

Det er langt fra første gang at Mischa Barton vækker opsigt. Tidligere er hun blevet knaldet for at køre i påvirket tilstand, og for at have en retssag kørende med sine forældre om et hus i Beverly Hills i Californien.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx