Af - 04/06-17 19:17

Se det vilde 'kostume': Dansk sanger optrådte HELT nøgen på festivalSe det vilde 'kostume': Dansk sanger optrådte HELT nøgen på festival

Den 29-årige danske sanger, Bisse, er kendt for at skille sig ud i poplandskabet. Søndag eftermiddag på den nye Heartland Festival ved Egeskov slot på Fyn gjorde han det igen.

storybild

Bisse på scenen søndag eftermiddag på årets Heartland Festival. (Billede: Helle Arensbak)

Bisse, der går under det borgerlige navn Thorbjørn Radisch Bredkjær, var en del af dagens hyldest-koncert af den afdøde musiker Leonard Cohen sammen med blandt andre Niels Skousen, Jens Unmark og Steffen Brandt.

Dansk stjerne var pludselig HELT nøgen på tv: - Det var ikke godt
Dansk stjerne var pludselig HELT nøgen på tv: - Det var ikke godt

Han optrådte med sin version af nummeret 'I'm Your Man' iført rød kimono og inden under slaget bar han et sort net, der ikke overlod meget til fantasien, hvilket Instagram-fotograferne var hurtige til at dokumentere:

Et opslag delt af Line Pedersen (@kelilumasi) den


Et opslag delt af Susanne (@susanne2406) den


Bisse er min mand #pådanskelæber #heartland #bisse

Et opslag delt af James Titley (@jamestitley) den

Nærmer sig 50: Helena Christensen viser kroppen frem - helt nøgen
Nærmer sig 50: Helena Christensen viser kroppen frem - helt nøgen

Han dukkede for alvor frem på den danske musikscene sidste år, hvor han blev lovprist af anmelderne for albummet 'Højlandet' og sangen 'Seks hjerter'. Det er ikke nyt for ham at optræde nøgen foran et publikum. Således kan man også se ham uden en trevl på kroppen i det seneste nummer af musikbladet Soundvenue.

Metroxpress' anmelder Jan Eriksen anmeldte fredag Bisses solokoncert på festivalen. Læs hans to-stjernede anmeldelse HER.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx