Af Julie Bülow - 23/09-17 22:09

Ellen DeGeneres: \Ellen DeGeneres: "Jeg vil ikke have Trump i mit show"

Komiker og talkshow værtinden lagde ikke fingre imellem, da hun forklarede, hvorfor hun ikke vil have besøg af den 'farlige' præsident i sit show.

storybild

Actress and comedian Ellen DeGeneres reacts after she was presented with the Presidential Medal of Freedom, the nation's highest civilian honor, during a ceremony honoring 21 recipients, in the East Room of the White House in Washington, DC, November 22, 2016. / AFP PHOTO / Nicholas Kamm (Billede: NICHOLAS KAMM)

Da komiker og talkshow-værtinde Ellen DeGeneres for få dage siden havde besøg af nyhedsjournalisten Megyn Kelly, faldt snakken naturligvis meget hurtigt på den amerikanske præsident, skriver The Independent.

Tilbage i 2015 røg den nu valgte præsident i strid modvind, efter en meget sexistisk kommentar om journalisten Megyn Kelly. Under en debat sagde han om hende: »Man kunne se hun havde blod rendende ud af øjnene. Og ja, løbende ud overalt«. En bemærkning, mange har opfattet som en hentydning til Megyn Kellys menstruationscyklus. Donald Trump har også siden da været efter den kvindelige journalist.

Megyn Kelly er nu aktuel med sit eget talkshow, og var derfor på besøg i studiet hos Ellen DeGeneres. Her spurgte Ellen, om Megyn kunne finde på at byde Donald Trump velkommen i sit show.

»Helt sikkert. Jeg ville ikke sige 'nej' til den siddende amerikanske præsident,« sagde hun, og spurgte så, om Ellen DeGeneres ville afvise Donald Trump.

»Ja,« sagde komikeren, og udløste stor applaus fra publikum. »Jeg vil ikke have ham i mit show,«

»Han er den han er, og han har rigelig opmærksomhed. Han har sin twitterkonto, og han har måder at få sine budskaber ud. Der er intet jeg kan sige til ham, som kan forandre ham, og jeg vil ikke give ham en platform, fordi det validerer ham,« sagde Ellen DeGeneres.

»Hvis jeg skal have nogen som gæst i showet, så skal jeg i det mindste beundre dem på en eller anden måde. Og jeg kan ikke have en, jeg føler er ikke kun farlig for landet, og for mig personligt som homoseksuel kvinde, men for hele verden. Han deler os alle op, og jeg vil simpelthen bare ikke have ham i showet,« sagde hun til Megyn Kelly.

Ellen DeGeneres, der tidligere haft besøg af andre republikanske politikere i showet, blandt andre den tidligere præsident, George W. Bush, er åbent kritisk overfor Trump.

Da præsidenten i juli i år tweetede at han havde planer om at forbyde transkønnede personer fra at yde tjeneste i det amerikanske militær, fordønte hun ham på twitter.

»Vi bør være taknemmelige overfor de mennesker, som ønsker at gøre tjeneste og ikke vende dem ryggen. At forbyde transkønnede er sårende, ubegrundet og forkert,« skrev hun.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Andreas Christensen scorede...
bt.dk
Åh nej: Sibirisk kulde på vej - her...
bt.dk
Soldat faldt om før prins Henriks...
bt.dk
Dansk sportsstjerne gør uventet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx