31/07-17 22:12

Kim Kardashians rugemor er gravid, men familien er skeptiskKim Kardashians rugemor er gravid, men familien er skeptisk

En tredje baby skulle være på vej, men alt er ikke lutter glade dage hos Kardashian-familien.

storybild

I ‘Keeping Up With The Kardashians’ har man kunnet følge Kim Kardashians brændende ønske om at udvide familien, og der var ingen tvivl om, at den bedste løsning ville være at gøre brug af en rugemor. Nu skulle Kim Kardashian og Kanye West ikke alene have valgt en rugemor, hun er ifølge RadarOnline allerede gravid, og Kim og Kanye bliver forældre igen i januar.

Selvom det er parrets drøm at have en stor familie, så er Kims egen familie ikke nær så begejstrede, de mener nemlig ifølge online mediets kilder ikke, at Kim og Kanyes ægteskab er stærkt nok til et tredje barn i øjeblikket. Kims mor, Kris Jenner, og søster Khloé Kardashian finder dog trøst i, at Kim sagtens kan klare sig som alenemor, hvis hende og Kanye skulle blive skilt.

LÆS OGSÅ: Dansk makeup artist sagsøger Kim Kardashian

– De ved, at det i virkeligheden ikke betyder noget, om Kanye er inde i billedet, for Kim kan sagtens klare barnet alene, eftersom hun allerede har en masse mennesker, der hjælper hende, forklarer en kilde tæt på familien.

Kim og Kanye ville ifølge kilden vente med at annoncere den kommende baby, til rugemoderen, som er en ukendt kvinde fra San Diego, var igennem sit første trimester. Men nu er nyheden altså sluppet ud af omveje, den er dog endnu ikke blevet bekræftet af hovedpersonerne selv.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa gravid for fjerde gang og forfulgt af uheld

LÆS OGSÅ: Så lidt tjener Kim Kardashians rugemor

LÆS OGSÅ: Se Kardashian-familien før de blev superstjerner

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bombe i Superligaen: Stjæler...
bt.dk
Superligaklub har fundet sin nye...
bt.dk
Superliga-boss måtte fyre sin ven:...
bt.dk
DMI: Så længe fortsætter varmen
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx