Af - 25/07-16 19:54

Nu har Kim Kardashian nået sin idealvægt: Så tynd er hun blevetNu har Kim Kardashian nået sin idealvægt: Så tynd er hun blevet

Kendissen har tabt sig ved følge Atkins-diæten, som især går ud på at spise protein.

Bildstrecke im Grossformat »

- Jeg er helt sikkert tilbage på min idealvægt, jubler Kim Kardashian.

Realitystjernen Kim Kardashian har aldrig lagt skjul på, at hun har kæmpet med vægten, siden hun i december fødte sønnen Saint. Kilone skulle væk, og det kunne kun gå for langsomt.

I sit familieprogram "Keeping up with the Kardashians" var der en længere periode efter fødslen, hvor Kim Kardashian dækkede sig til med store kåber og oversize-tøj for at skjule sin moderfigur.

Vil du gerne opdateres med artikler om de kendte, så like MX Kendte på Facebook.

I mellemtiden har stjernen knoklet hårdt og målrettet for at slippe af med graviditetsvægten. Nu kan hun endelig juble, for i fredags fortalte Kim Kardashian på den røde løber, at hun havde nået sit mål.

- Jeg er helt sikkert tilbage på min idealvægt, sagde Kim Kardashian fredag aften til People, da hun dukkede op på den røde løber i Las Vegas i en blå Galliano-kjole (se billedet nederst i artiklen).

Skuffet Kim Kardashian: Saints har sagt sit første ord
Skuffet Kim Kardashian: Saints har sagt sit første ord

Hendes vægt siger igen 54,4 kilo, hvilket er godt 31 kilo mindre end, da hun var størst. Vægttabet har Kim Kardashian opnået ved at følge Atkins-diæten, som især går ud på at spise protein.

En kur, der måske har været mere effektiv end realitystjernen havde regnet med, for hun fortalte også, at hendes vægttab var gået hurtigere, end hun havde regnet med.

WOW! Så meget tjener Kim Kardashian
WOW! Så meget tjener Kim Kardashian

Kim Kardashian er på vej med helt nyt tv-program
Kim Kardashian er på vej med helt nyt tv-program

Sådan så Kim Kardashian ud, da hun blev interviewet af People, hvor hun blandt andet sagde, at hun havde nået sin idealvægt.

So much fun in Vegas at Hakkasan last night!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Sådan så Kim Kardashian ud, da hun var gravid med sønnen Saint.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian viser bryster på frækt backstagefoto

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx