Af - 27/01-17 15:37

Ærligt billede: Irina viser appelsinhuden fremÆrligt billede: Irina viser appelsinhuden frem

Kendisbloggeren Irina Olsen har delt et uredigeret billede af sit bagparti, og det belønner hendes følgere. I skrivende stund har billedet fået fem gange så mange likes som ellers.

Bildstrecke im Grossformat »
- Billedet er uredigeret og her er det så... noget jeg ville poste længe, men ikke været modig nok til, før nu! Sådan ser min appelsinhud ud og det gør mig da ikke til et dårlige/grimmere/mindreværdigt menneske, selvom nogle synes det er ulækkert eller at jeg er for tyk for deres smag. Det skriver hun til billedet. Irina Olsen blev kendt, da hun medvirkede i TV3's realityprogram "Fristet". Hun blev efterfølgene kærester med en af deltagerne i programmet. Hun går også under navnet "Irina the diva", som hun blev kaldt i programmet. "Irina The Diva" er også navnet på hendes blog, der har eksisteret i snart seks år. Efter "Fristet", deltog Irina Olsen i programmet "Divaer i junglen". Hun vandt programmet og præmien på 100.000 kroner. I alt medvirkede 12 realitydeltagere i programmet. Irina Olsen er også kendt for at medvirke i DR3-programmet "SelvOptaget", hvor hun og en række andre tidligere realitydeltagere filmede dem selv, mens de forsøgte at finde et job og finde sig tilrette i tilværelsen. På Instagram kalder hun sig for "Irinathediva". Morten Brangstrup Olsen er navnet på Irinas forlovede. Han arbejder som dj, og går under navnet "DJ Faustix". Sammen har parret datterenr Allessia Maria Olsen, der blev født i slutningen af marts 2015. Morten har fået lavet denne tatovering til ære for sin og Irinas datter, Allessia Maria Olsen. - "Støt brysterne" har bedt Irina og jeg lave et humoristisk og et iøjefaldende billede for at få den opmærksomhed der skal til for at segmentere behovet for al støtte i denne sag!!!! Sådan skrev Irinas kæreste om billedet. Læs mere om billedet ved at klikke på linket.

Blogger og realitypersonlighed Irina Babenko. Klik dig gennem billederne og bliv klogere på hende.

Hun har store læber, fyldige bryster og en smal talje. Men Irina Olsens krop har ligesom så mange andre kvinder appelsinhud.

Og det dokumenterer kendisbloggeren og den tidligere realitystjerne nu med et nyt billede på sin Instagram.

På billedet vender Irina ryggen til kameraet, og man kan derfor se hele hendes bagparti, som kun er pakket ind i undertøj.

Like MX Kendte på Facebook og bliv opdateret med artikler om de kendte og det kulørte fra tv.

Til metroxpress fortæller hun, at hun har lagt billedet på sit sociale medie for at lave en kontrast til alle de redigerede billeder.

- Jeg kan se på udviklingen af de sociale medier, at billeder er blevet perfektioneret til den grad, hvor den ideelle krop er helt glat eller toptrænet, siger Irina Olsen til metroxpress og fortsætter:

Irina gav sin mor 'smertefuld' gave: Hun så straks friskere ud
Irina gav sin mor 'smertefuld' gave: Hun så straks friskere ud

Jeg siger ikke, at man skal se ud som mig, men jeg prøver bare at vise virkeligheden noget mere og gå lidt over grænsen for at prove a point! 

Og virkelighedsbilledet bliver hun belønnet for på Instagram. Hendes opslag har i skrivende sund over 10.000 likes, hvilket er fem gange så mange likes i forhold til hendes andre billeder.

Men det er ikke kun like-knappen, der har været i flittig brug på Irinas opslag. Det er også strømmet ind med positive beskeder til bloggeren:

Jeg har fået så mange private beskeder og kommentarer, hvor folk er super glade for, at jeg lagde det op, og at det har givet dem et boost af selvtillid, og de er kommet i bedre humør. Det er superfedt.
Det siger Irina til metroxpress og fortsætter.

- Jeg blev faktisk meget overvældet over alle beskederne denne gang, for engang sad jeg og var helt vildt ked af ALT ved mit udseende, men det gør bare nu, at jeg kan hjælpe andre.

Irina

LÆS OGSÅ: Bange Irina: Bællede Red Bulls og så gik det galt

LÆS OGSÅ: Irina var hjemløs: 'Sådan kæmpede jeg mig tilbage'

LÆS OGSÅ: Knust Irina: Jeg har mistet min ring

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk koncert endte dramatisk: Gæst...
bt.dk
Vild overraskelse i kæmpe pokalchok:...
bt.dk
Tv-kokken Jamie Oliver i knæ: Derfor...
bt.dk
Ny 'ung mor' var vild partypige: Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx