Af - 29/09-16 14:38

Kendt sangerinde skifter navnKendt sangerinde skifter navn

Den dansk-malaysiske sangerinde Saseline Sørensen har i en længere periode været i tvivl om sit navn - nu er det, på baggrund af numerologi, ændret til et mere energisk navn.

Bildstrecke im Grossformat »

Saseline Sørensen, kendt som den ene halvdel af den dynamiske duo S.O.A.P, har skiftet navn efter et besøg hos en numerolog, skriver Se og Hør.

Den 34-årige sangerinde hedder nu Saszeline Emanuelle Dreyer, afslører hun på sin blog wuhuw.dk, hvor hun tilføjer, at processen har været længe undervejs.

Brud: Saseline slår op med sit barns far - igen
Brud: Saseline slår op med sit barns far - igen

Da sangerinden kom til verden fik hun et navn blandet af malaysisk og dansk, og det har hun flere gange fået at vide ‘ikke havde den rigtige energi’.

- Helt konkret husker jeg denne sætning, numerologen sagde meget klart og tydelig: "Du bygger noget op, for at det hele skal falde sammen, og at du mister det. Mange gange uden grund eller forklaring", skriver hun i blogindlægget.

Medina raser: Stop nu med at være negative
Medina raser: Stop nu med at være negative

Ifølge numerologer er der en sammenhæng mellem bogstavskombinationer beregnet ud fra talværdier og ens energi - noget der fik Saseline Sørensen til at blive til Saszeline Emanuelle Dreyer.

- En vigtig ting var at beholde mit fornavn. Jeg kan uanset hvad ikke hedde et andet fornavn. Det ville være for mærkeligt. Men havde ikke noget imod at tilføje et mellemnavn og ændre mit efternavn. Jeg ligner alligevel ikke en frøken Sørensen, skriver den malaysiskfødte sangerinde på sin blog.

Medina forlovet med ung model
Medina forlovet med ung model

Saszeline ville dog ikke vælge et hvilket som helst efternavn, og valgte derfor Dreyer, som hendes yngste søn, Dexter, også hedder.

- Jeg tror, at man kan "give noget energi" og være med til at drive vejen for ens eget liv. Jeg glæder mig til at mærke, hvordan energien i mit nye navn vil påvirke et nyt kapitel i mit liv.

Christiane afslører på Instagram: Nu har hun født
Christiane afslører på Instagram: Nu har hun født

Det er ikke kun Saszeline, som har valgt at skifte navn. Flere kvindelige tv-personligheder har skiftet navn på baggrund af numerologi, heriblandt tv-værten Christiane Margueritte Schaumburg-Müller og sangerinderne Medina og Szhirley.


LÆS OGSÅ: Christiane: Derfor blev jeg bange, da jeg blev gravid

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx