Af - 13/07-16 12:27; Opdateret: 13/07-16 12:42

Trodsede sygdom: Cecilie Hother har fødtTrodsede sygdom: Cecilie Hother har født

Cecilie Hother er blevet mor

storybild

Cecilie Hother (Billede: Scanpix)

Cecilie Hother har netop født sit første barn - en lille pige. Det skriver tv-værten selv på sin blog.

- Nu er guldklumpen kommet til verden. Hun er det smukkeste og dejligste jeg nogensinde har set. Det er en helt vidunderlig følelse af have bragt hende ind i verden og jeg glæder mig til at komme hjem med hende.

Kendt TV 2-vært gravid: - Det er et mirakel
Kendt TV 2-vært gravid: - Det er et mirakel

- Jeg er fyldt til randen af uendelige store kærlige følelser, men for første gang i mit liv, er følelserne så overvældende at jeg næsten ikke kan sætte ord på det; "ubetinget kærlighed" og en følelse af det mest "rigtige" jeg har gjort i mit liv, er det mine ord rækker til lige nu, skriver tv-værten i det kortfattede indlæg efterfulgt af et foto af en lillebitte barnehånd.


Cecilie Hother gik omkring en uge over sin termin. Til Se og Hør forklarede hun da også for et par dage siden, at hun var godt og grundigt nervøs.

- Jeg er rigtig nervøs, ingen tvivl om det. For jeg aner jo ikke, hvad der er i vente, og jeg har ikke så meget sammenligningsgrundlag, sagde hun.

Cecilie Hother taler ud: - Jeg lider af sjælden sygdom
Cecilie Hother taler ud: - Jeg lider af sjælden sygdom

Cecilie Hother havde i første omgang slet ikke regnet med, at hun kunne blive gravid. I midten af 20'erne fik hun således konstateret en hormonsygdom, der ville gøre det ualmindeligt svært at få børn.

Alligevel er det altså nu lykkes for TV2-værten at få et barn sammen med kæresten Thomas Gregers Honoré.

- Vi troede, det ville kræve hjælp. Men naturen ville det anderledes. Det er fantastisk og så dejligt. Jeg har været rigtig heldig, har hun tidligere udtalt til tv2.dk.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx