Af - 29/04-15 18:32

GALLERI: Gæt hvilke stinkende rige superstjerner der blev født fattigeGALLERI: Gæt hvilke stinkende rige superstjerner der blev født fattige

Hun er stinkende rig nu, men sådan har det ikke altid været for denne skuespillerinde. Se også andre eksempler i galleriet øverst.

Bildstrecke im Grossformat »

Hun er aktuel i 'Avengers: Age of Ultron' netop nu, og den rolle har hun fået næsten 140 millioner kroner for at spille. Men så rig har stjernen Scarlett Johansson ikke altid været.

Johansson - som har en danskfødt far og en jødisk-amerikansk mor - måtte have hjælp fra staten, da hun voksede op med sin familie i New York City. De havde nemlig ikke særlig mange penge.

Scarlett Johansson former nyt popband
Scarlett Johansson former nyt popband

- I min familie var vi afhængige af offentlig hjælp, så vi havde råd til at købe måltider til familien, siger Scarlett Johansson i en udtalelse.

Det er ikke, fordi skuespilleren vil skabe opmærksomhed om sig selv, at hun vælger at dele historien nu. Hun vælger at være ærlig om sin fortid, fordi hun netop nu er med i kampagnen 'Feeding America', som handler om alle de børn i USA, der vokser op uden adgang til mad.

I en video fortæller skuespilleren, at 16 millioner børn i USA kæmper mod sult - men at der samtidig bliver smidt mange tons mad ud dagligt.

'Feeding America' hjælper amerikanske familier ved at give dem mad, og Johansson opfordrer amerikanerne til at gå ind på feedingamerica.org for at hjælpe til.

Klik igennem galleriet øverst for at se flere stjerner, som voksede op i fattigdom.

Se kampagnevideoen for 'Feeding America' her:

Overrasket Scarlett Johansson: Min baby ser helt forkert ud
Overrasket Scarlett Johansson: Min baby ser helt forkert ud

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx