Af Maria Christine Madsen - 15/02-18 15:17

Dansk rigmand fandt kærligheden igen på Facebook: 'Nu er jeg fyldt med selvtillid'Dansk rigmand fandt kærligheden igen på Facebook: 'Nu er jeg fyldt med selvtillid'

Det begyndte med, at han skrev til hende på Facebook

storybild

Jesper Buch har fundet kærligheden på ny i en kvinde, der er offentligt kendt. (Billede: Jens Astrup)

I omkring 15 år har den succesfulde iværksætter Jesper Buch været fascineret af en helt bestemt kvinde og haft et 'minicrush' på hende. Nu danner de par - efter han sendte hende en besked på Facebook.

Det fortæller den 42-årige iværksætter - der blandt andet er stifter af Just Eat - i et interview med ALT for damerne.

Egentlig havde han slet ikke regnet med at finde kærligheden på ny, efter han i foråret sidste år gik fra sin ekskæreste. Men til et event mødte han tilfældigt kvinden, som han kendte i forvejen, men aldrig havde haft modet til at kontakte før.

»Jeg skrev til hende på Facebook, for nu er jeg ikke længere en usikker, ung mand. Nu er jeg fyldt med selvtillid og selvværd. Der kom et formelt svar, og så gik jeg all in. Samlede alle mine kræfter. Og så sendte jeg mine ord afsted. Det virkede. Jeg anede ikke, hvor hun var henne i sit liv, men det viste sig, at hun også var single,« fortæller han til ALT for damerne.

Endnu vil han ikke fortælle, hvem kvinden er, men han afslører dog, at hun er offentligt kendt og en 'bundsolid, jysk kvinde', der synes, at børn - og det at beskytte dem, man elsker - er det vigtigste i verden.

Det var blandt andet det, Jesper Buch blev helt forelsket i, forklarer han.

Udover at have stiftet onlinevirksomheden Just Eat står den danske iværksætter også bag Miinto, ligesom han er medejer af blandt andet Gomore og Vivino.

Fra tidligere forhold har han tre børn.

Jesper Buch. (Billede: Jens Astrup)

LÆS OGSÅ: Rigmandsdatter koblet sammen med realitystjerne: Nu kommenterer han rygterne

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mange læger har misforstået type...
bt.dk
Reddet af vidne: Dansk baron frikendt...
bt.dk
Strippere til begravelser er helt...
bt.dk
Susan Himmelblå om ikonisk scene med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx