Af Pernille Hahn Hauberg - 22/03-17 21:11

Claudia Rex taler ud om hårvækst: Jeg var nødt til at barbere mig to gange om dagenClaudia Rex taler ud om hårvækst: Jeg var nødt til at barbere mig to gange om dagen

"Jeg har stadig et par behandlinger tilbage før jeg kan kalde mig helt hårfri."

storybild

Claudia Rex. (Billede: Scanpix/Nils Meilvang)

Efter en lang kamp er Claudia Rex ved at være i mål med sin mission om at udrydde hårene på sine ben.

Uønsket hårvækst er for mange kvinder en evig kamp, og i december sidste år besluttede ‘Vild med dans’-brunetten Claudia Rex at gøre en stor indsats for at komme af med hårene på sine ben.

– Jeg kan nemlig fortælle jer, at jeg er født med noget der ligner mandeben. Sort kraftig pels, som vokser med lynets hast. Jeps, bløde ben har altid været noget der har eksisteret for mig i et par timer, og så var den fornøjelse ovre, skrev Claudia dengang på sin blog.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex skifter danseskoene ud med skistøvler

Efter at være begyndt i laserbehandling på et privathospital lader det nu til, at den nydelige danser har fået sat sin hårvækst til livs.

– Jeg må sige, at jeg kan mærke en stor forskel. Inden jeg startede mit behandlingforløb skulle jeg nok barbere min ben både morgen og aften for, at kunne være mine ben bekendt. Nu kan jeg nøjes med at køre skraberen over stængerne et par gange om ugen, skriver en glad Claudia på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sandheden om Claudia Rexs ‘Vild med dans’-exit: Derfor er det slut

– Jeg har stadig et par behandlinger tilbage før jeg kan kalde mig helt hårfri, men allerede nu føler jeg mig meget mere feminin, og jeg behøver ikke længere, at have en skraber som en fast del i min håndtaske.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex afslører: Denne reality-stjerne elsker jeg

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen indrømmer brug af...
bt.dk
Rikke-Fillipa udlejede sin bil: Nu er...
bt.dk
Tre mænd stukket ned i butikscenter:...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx