Af Silla Bakalus - 22/10-17 11:23

Først mobbede Kardashian-søster hendes mystiske billeder: Nu bliver Victoria Beckham drillet af sine sønnerFørst mobbede Kardashian-søster hendes mystiske billeder: Nu bliver Victoria Beckham drillet af sine sønner

Victoria Beckham har mange talenter. Hun har både haft en musikkarriere og er en succesfuld designer. Men for tiden får hun nok mest opmærksomhed grundet sine mystiske poseringer på det sociale medie Instagram.

storybild

Victoria Beckham bliver drillet af sine sønner. (Billede: ANGELA WEISS)

Den seneste tid har Victoria Beckham nemlig lagt flere specielle billeder ud på sin Instagram-profil, hvor hendes benposering vækker opsigt. Mens kun slænger sig i sofaen og for eksempel taler i telefon, viser den tidligere danser, at hendes smidighed stadig er bedre end de flestes ved lige at strække benet i en helt lodret positur.

Billederne har vakt meget opmærksomhed, og nu har andre kendte også fået øje på dem. I sidste uge lagde den ældste af realitysøstrestreme, Kourtney Kardashian, et lignende billede op af sig selv på Instagram, hvor hun åbenlyst immiterede og mobbede Victoria Beckham lidt.

"Victoria, I'll call u later I just got back from the football game"

Et opslag delt af Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) den

På Instagram udfordrede Kourtney Kardashian Victoria Beckham, hvilket fik designeren til at svare igen med følgende billede:

Right back at you @kourtneykardash x VB #VBxEsteeLauder

Et opslag delt af Victoria Beckham (@victoriabeckham) den

Men der sluttede drillerierne ikke. For nu må Victoria Beckham også finde sig i at blive drillet af sine to yngste sønner, Romea og Cruz, der også begge har lagt billeder af sig selv på Instagram med samme poseringer som deres mor.

Dog skriver de to knægte  - der er henholdsvis 15 og 13 år – lidt drillende kommentarer til, om hvorfor de mon ikke er lige så smidige som deres mor.

Why on earth am I not flexible ? #notsoflexible @victoriabeckham

Et opslag delt af Romeobeckham (@romeobeckham) den

Not so flexible! @victoriabeckham #yearsofdance ????

Et opslag delt af Cruz Beckham (@cruzbeckham) den

Både Romea og Cruz Beckhams billeder har vakt stor glæde hos fans, der følger Beckham-familien på Facebook, fordi mange synes, det er sjovt, at familien laver den samme posering.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny tendens inden for dating? Jeg går...
bt.dk
Prins Nikolai klar til helt nyt liv...
bt.dk
Tidligere spindoktor med...
bt.dk
Politiet leder efter denne bil: Mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx