Af Mathias Tuxen - 22/09-17 18:19

Verdenskendt Hollywood-par skal skillesVerdenskendt Hollywood-par skal skilles

'Det er med tunge hjerter, at Laurence og jeg blev separeret i stilhed.'

storybild

Hollywood-skuespillerne Laurence Fishburne og Gina Torres bekræfter nu, at deres ægteskab er fortid.

Parret, som har været ægtemand og ægtekvinde i 14 år, gik sidste efterår fra hinanden, og bekræfter nu deres skilsmisse i en udtalelse til PEOPLE.

'Det er med tunge hjerter, at Laurence og jeg blev separeret i stilhed og begyndte opløsningen af vores ægteskab i det tidlige efterår sidste år. Der er ingen skurke i det her. Kun en kærlighedshistorie med en anden slutning, end vi begge havde forventet,' skriver hun i udtalelsen.

Her fremgår det desuden, at deres familie fortsat er intakt. Og at de vil blive i et partnerskab - side om side - da de har datteren Delilah Fisburne sammen.

Den 56-årige skuespiller Laurence Fishburne er bedst kendt fra Matrix-triologien, hvor han spillede Morpheus, men også for sin rolle som Jack Crawford i tv-serien 'Hannibal', hvor hele Danmarks Mads Mikkelsen spiller hovedrollen Hannibal Lecter.

Gina Torres er ligeledes kendt fra Matrix-filmene, hvor hun spillede med i Matrix Reloaded fra 2003. Før det havde hun desuden en rolle i kultserien 'Firefly' fra 2002 og efterfølgende også i tv-serien 'Suits' fra 2011.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fyret fordi hun forsøgte at...
bt.dk
Politiet efterlyser: Hvis du ser...
bt.dk
Her er detaljerne om Linses nye Bed...
bt.dk
Nyt billede får nettet til at koge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx