Af Fie West Madsen - 11/04-18 07:38

Dansk skuespillerinde blev skilt sidste år: Nu afslører hun sin nye kæresteDansk skuespillerinde blev skilt sidste år: Nu afslører hun sin nye kæreste

Den danske skuespillerinde Anne Louise Hassing, der blev landskendt i DR-serien 'Krøniken', blev sidste år skilt fra sin mand, men nu har hun atter fundet kærligheden på ny.

storybild

Skuespillerinden Anne Louise Hassing.

Det afslører hun på det sociale medie Instagram.

'Så er det vidst nu, at jeg viser ham frem, min nye kæreste. Han hedder Lars og er mega sød,' skriver den forelskede skuespillerinde.

Opslaget er flankeret af et par-selfie af hende selv og kæresten Lars, og siden hun delte opslaget mandag er det væltet ind med lykønskninger til parret.

Anne Louise Hassing bekræftede i maj sidste år over for BT, at hende og musikeren Peter Hellemann skulle skilles efter mere end 10 år sammen. Parret blev gift den 22. juli 2006, og sammen har de sønnen Gustav på 12 år.

Det var rollen som Ida i DR-serien 'Krøniken', der tilbage i 2004 gav Anne Louise Hassing sit folkelige gennembrud som skuespiller. Hun er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 1997, men havde sin første filmrolle i Nils Malmros' film 'Kærlighedens Smerte' allerede i 1992 og medvirkede også i den ikoniske dogmefilm af Lars von Trier, 'Idioterne'.

Siden sin rolle i 'Krøniken' har Anne Louise Hassing blandt andet været en del af showet 'City Singler' sammen med Trine Gadeberg, Sofie Lassen-Kahlke og Kaya Brüel, men i 2016 valgte hun at forlade truppen. Anne Louise Hassing har desuden medvirket i en lang række andre danske film og den succesfulde TV 2-serie 'Badehotellet.'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fire brødre fra Jylland solgte biler...
bt.dk
Har aldrig smagt et æg: Derfor er...
bt.dk
Drama i aftes: Mand skudt på klos hold
bt.dk
Frustreret lærer frygter det værste:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx