Af - 15/05-17 20:11

Gavmild superstjerne betalte fansnes studier: Nu går hun skridtet videreGavmild superstjerne betalte fansnes studier: Nu går hun skridtet videre

Nicki Minaj gav for nylig mere end 125.000 kroner væk til sine fans. Nu starter hun en velgørenhedsfond.

storybild

Nicki Minaj har for nylig betalt titusindvis af kroner til sine fans. Nu starter hun en fond til afvikling af fattige studerendes gæld. (Billede: Scanpix/Angela Weiss)

Rapperen Nicki Minaj viste sig fra sin særdeles gavmilde side for nylig, da hun pludselig begyndte at strø om sig med penge til flere af hendes økonomiske trængte fans på Twitter.

Nu afslører superstjernen så, at hun har punget i hvert fald 18.410,94 dollar (125.000 kroner) ud til betaling af skolebøger, studiegæld med mere - og at hun bestemt ikke har tænkt sig at pakke checkhæftet væk foreløbigt.

Superstjerne overraskede alle på Twitter: 'Jeg skal nok betale for jeres uddannelse'
Superstjerne overraskede alle på Twitter: 'Jeg skal nok betale for jeres uddannelse'

‘Dette gør mig så glad. Jeg vil gå impulsivt betalings-amok igen om en måned eller to, men MEGET SNART lancerer jeg min officielle velgørenhed til betaling af uddannelse og studielån,’ skriver 34-årige Minaj i et opslag på Instagram.

Her har hun delt et uddrag af en liste, der viser, at hun blandt andet har betalt en Christinas studiegæld på 1.107,43 dollar (7.500 kroner), og at en Stradrianne nu også er sin knap 40.000 kroner store gæld fri takket være rapstjernen.

Passager gjorde det muligt: Uber-chauffør skal se sin søn deltage i OL
Passager gjorde det muligt: Uber-chauffør skal se sin søn deltage i OL

CNN har talt med Devonte Portis, der læser kommunikation på Ohio University. Han er en af de heldige, der har fået betalt sit studielån på knap 15.000 kroner af Nicki Minaj. Han har dermed råd til at læse videre - og det er han taknemmelig for.

- Nicki har altid presset os til at arbejde hårdt med studierne og til at gå efter det, vi gerne vil have. Jeg ser frem til at fortsætte min uddannelse, og jeg vil for evigt være taknemmelig for, at hun har gjort det muligt, siger den rørte fan, der forklarer, at det tog under en uge, før hans studiegæld var pist væk.

Rigmand forærer stor million-lejlighed væk: - Jeg vil gerne give noget igen
Rigmand forærer stor million-lejlighed væk: - Jeg vil gerne give noget igen

Hele affæren begyndte i forrige uge, hvor Nicki Minaj i forbindelse med en konkurrence skrev, at hun har ‘penge nok til at flyve alle fra hele verden ind’ til årets Billboard Music Award-show i Las Vegas. Det fik en kæk fan til at spørge rapperen om hjælp:

‘Nå, men vil du så betale for min uddannelse,’ skrev han - og blev nok noget overrasket, da Minaj kort efter svarede ham:

12-årig hitter i hele verden: Laver bamser til kræftsyge børn
12-årig hitter i hele verden: Laver bamser til kræftsyge børn

‘Vis mig gode karakterer, som jeg kan verificere med din skole, og jeg vil betale for det. Hvem vil være med i DEN konkurrence?!?! Helt seriøst. Skal vi gøre det?’


Efterfølgende begyndte det naturligvis at vrimle ind med forespørgsler, og flere af dem endte altså med at blive betalt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Bill Cosby dømt for sexovergreb: 'Jeg...
bt.dk
Se BT's karakterer fra pokalbraget:...
bt.dk
Kæmpebøde til køreskole: Over 1800...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx