Af - 06/02-16 12:43

Prinsesse Marie afslører sit første møde med en dengang gift JoachimPrinsesse Marie afslører sit første møde med en dengang gift Joachim

I forbindelse med H.K.H. Prinsesse Maries 40-års fødselsdag i dag, fortæller hun i et større interview om sit første møde med prins Joachim.

Bildstrecke im Grossformat »

Flere år før de sagde ja til hinanden i Møgeltønder Kirke, mødtes Marie Cavallier - som hun hed på det pågældende tidspunkt - og prins Joachim tilfældigt til en jagtmiddag på et dansk gods.

Se det sjove billede: Kongehusets kronebil parkeret foran swingerklub
Se det sjove billede: Kongehusets kronebil parkeret foran swingerklub

Marie var inviteret til arrangementet med sin daværende kæreste, men kom under middagen til at sidde ved siden af den danske prins. Han var den eneste i selskabet, der kunne tale Maries modersmål, fransk, og de to talte længe om byernes by, Paris, hvor Marie kom fra. Aftenen var hyggelig, men mere lå der ikke i det, understreger prinsessen i dag over for Billed-Bladet. Det skriver BT.

- Jeg var jo sammen med min kæreste, og han var gift. Så det var bare et hyggeligt møde.

De næste par år mødtes de to årligt ved forskellige sammenkomster, og efter Joachim i 2004 blev separeret fra Alexandra, mødtes de to i Paris. Herfra udviklede forholdet sig. Dog ikke uden komplikationer.

Kongehuset: Derfor krævede vi bryst-dementi
Kongehuset: Derfor krævede vi bryst-dementi

Kongehusets pressechef: - Brysthistorie er pure opspind
Kongehusets pressechef: - Brysthistorie er pure opspind

I interviewet med Billed-Bladet fortæller Marie, at hun havde svært ved at se sig selv i rollen som prinsesse, hvor hendes hidtil relativt anonyme tilværelse fra dag til anden ville være en saga blot.

De mange spørgsmål, der trængte sig på, fik Marie og Joachim til at holde en lille pause, men efter kort tid fra hinanden, var Marie ikke i tvivl:

- Fordi jeg er så fornuftig, kom kærligheden langsomt. Jeg ville ikke give mig selv hen. Jeg ville være forsigtig. Men derefter var jeg ikke i tvivl. Joachim var 'the man of my life', siger hun i interviewet.

Forsker: Berigtigelse giver mere sladder om royal brystoperation
Forsker: Berigtigelse giver mere sladder om royal brystoperation

Den 24. maj 2008 blev Marie Agathe Odile Cavallier gift med H.K.H. Prins Joachim til Danmark og blev ved brylluppet H.K.H. Prinsesse Marie, grevinde af Monpezat. Prins Joachim og prinsesse Marie har to børn, H.H. Prins Henrik på seks år og H.H. Prinsesse Athena på fire år.

Prinsesse Marie fylder i dag 40 år.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx