Af - 17/06-15 11:11; Opdateret: 17/06-15 13:50

Miley Cyrus springer ud som biseksuel: - Jeg var hende de andre piger øvede sig påMiley Cyrus springer ud som biseksuel: - Jeg var hende de andre piger øvede sig på

"Det er fucking nemt. Du kan finde nogen at have sex med indenfor fem sekunder. Det svære er, at finde nogen du kan tale med."

Bildstrecke im Grossformat »

I sin kamp for at gøre verden til et bedre sted har Miley Cyrus stiftet hippie-organisationen 'Happy Hippie Foundation', der skal hjælpe udsatte unge homoseksuelle og hjemløse.

Miley Cyrus poserer nøgen med kæle-gris for kameraet
Miley Cyrus poserer nøgen med kæle-gris for kameraet

Som led i en kampagne har hun givet to store interviews til magsinerne Paper og Time. Her åbner hun op omkring sine tanker og erfaringer omkring sin egen biseksualtiet.

- Jeg sprang ud som 14-årig overfor min mor. I Nashville var jeg pigen, de andre piger kom til, når de skulle eksperimentere som teenager.

WAUW! Christina Aguilera imiterer igen kendte kvinder og rammer plet
WAUW! Christina Aguilera imiterer igen kendte kvinder og rammer plet

Miley Cyrus fortæller, at hun både har været i forhold med mænd og kvinder, og at hun har haft lige svært ved begge dele.

- Når jeg er sammen med en mand, føler jeg at jeg bør være en 'pige-pige', hvilket jeg ikke er, lyder det fra Miley Cyrus, der for et par år siden var forlovet med 'Hunger Games'-stjernen Liam Hemsworth og senest har datet Arnold Schwarzeneggers søn, Patrick.

- Når jeg er sammen med en piger, føler jeg modsat, at hun har brug for en, der kan beskytte hende, og så bliver jeg nødt til at være mere macho.

Miley Cyrus tager affære efter transkønnet teenagers selvmord
Miley Cyrus tager affære efter transkønnet teenagers selvmord

Hun fortæller om en episode på valentinsdag tidligere på året, hvor hun var på date med en mand. Hun så sin fremtid og begyndte at græde.

- Alle kvinderne på restauranten var sammen med de her tykke, fulde gamle mænd. Kvinderne gjorde alt for at se godt ud, men de blev bare ignoreret hele aftenen. Det er fint nok, hvis jeg ender med at leve i et 'straight' forhold, men det må ikke blive på den måde.

Miley Cyrus tager armhuletrend til næste niveau
Miley Cyrus tager armhuletrend til næste niveau

Miley Cyrus er for tiden officielt single. Hendes største problem er ikke at få sex. Næh, hun savner nærvær.

- Det er fucking nemt. Du kan finde nogen at have sex med indenfor fem sekunder. Det svære er, at finde nogen du kan tale med, slutter den 22-årige provo-popstjerne.

Se Miley Cyrus og Ariana Grande i en sød duet, hvor Miley flirter så meget, at Ariana bliver hylet ud af den:

LÆS OGSÅ: Én million læsere har stemt: Her er verdens mest sexede kvinde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx