Af - 30/07-14 12:59

Remee sad på 'første række' til Orlando Bloom og Justin Bieber 'slåskamp'Remee sad på 'første række' til Orlando Bloom og Justin Bieber 'slåskamp'

Under et restaurantbesøg på Ibiza overværede den danske producer, natklubejer og X-Factor dommer, Remee, et slagsmål med yderst prominente navne. Orlando Bloom vs. Justin Bieber

storybild

Under et restaurantbesøg på Ibiza overværede den danske producer, natklubejer og X-Factor dommer, Remee, et slagsmål med yderst prominente navne. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)


Sådan skrev Remee S. Jackman på sin Facebook-væg i går kl 02.46.

TV: Remee inviterer til eksklusiv hotel-fest
TV: Remee inviterer til eksklusiv hotel-fest

Her havde han tidligere på aftenen haft bord på jetset-restauranten Cipriani på festøen Ibiza, hvor også skuespilleren Orlando Bloom og sangeren Justin Bieber - med hvert sit selvskab - var til stede.

Episoden med de to verdensstjerner, som den danske producer/natklubejer/X-Factor dommer refererer til, bliver bekræftet af flere internationale medier. Heriblandt den britiske avis The Daily Mail, som har talt med en kilde, der fortæller, at skænderiet mellem de to superstjerner startede inde på restauranten og senere eskalerede uden for celeb-klubben.

Remee: DR kostede Lucy førstepladsen i X Factor
Remee: DR kostede Lucy førstepladsen i X Factor

Remée: Færdig med 'X Factor' - måske
Remée: Færdig med 'X Factor' - måske

Over for avisen siger en kilde, at Orlando Bloom svingede ud efter Justin Bieber og ramte ham i maven. Angiveligt fordi, at Bieber havde sagt: What's up b****?.

En repræsentant fra Biebers lejr bekræfter, at Bloom slog ud efter sangeren, men siger samtidig ingenting om den verbale fornermælse. Kun, at Bloom ramte ved siden af.

Over for Ekstra Bladet, som har fået en sms fra Remee på Ibiza, begyndte flere af restaurantens gæster at klappe efter optrinnet. De mente angiveligt, at Bieber fik som fortjent.

En handling, som Remee tager afstand fra:

- Det var ikke særlig cool, at folk klappede. Det er jo voksenmobning, lyder det fra Remee.

- Men godt at Leonardo fik styr på det, og godt at Naomi kom.

TV: Hvor godt kender Remees hit-trio sig selv?
TV: Hvor godt kender Remees hit-trio sig selv?

Provokerede med billede af eks
Da de to kamphaner var blevet trukket hvert til sit ude for restauranten, skulle Justin Bieber, ifølge Daily Mail, kort efter have uploadet et billede af Orlando Bloom's ekskone Miranda Kerr og dermed sparket til rygterne om, at han tilbage i 2012 var på en date med Kerr, imens hende og Bloom stadig var gift.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx