Af - 19/07-16 16:14

Swift truer med fængsel: Her er chancen for, at Kim og Kanye bliver straffetSwift truer med fængsel: Her er chancen for, at Kim og Kanye bliver straffet

Mandag truede Taylor Swifts advokater Kim Kardashian og Kanye West med retsforfølgelse for at have brudt loven, men der var én ting, hun ikke har overvejet.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er en små chancer for, at Kim Kardashian og husbonden Kanye West skal en tur i brummen for at have optaget en samtale imellem den forurettede Taylor Swift og den 39-årige rapper.

Det skriver Daily Mail.

Fremtiden byder næppe på to gange tre år i skyggen til den 35-årige selfie-dronning og hendes rapper-mand efter at de søndag offentliggjorde videoklip af en samtale med popsangerinden Taylor Swift, som Kardashian-familien på det seneste har ligget i åben krig med på de sociale medier.

Kardashian mod Swift: Hende holder de kendte med
Kardashian mod Swift: Hende holder de kendte med

Stridens kerne er, hvorvidt det er i orden, at Kanye West i sit nummer 'Famous' kalder den 26-årige Taylor Swift for hende 'bitchen, jeg gjorde berømt.' Swift-lejren holder på, at der er tale om et karaktermord, mens Kardashian-holdet mener, at popsangerinden har givet sin godkendelse over telefonen.

Søndag offentliggjorde Kim så en række videobidder på sin Snapchat-profil, hvor man ser den 39-årige Kanye tale i telefon med en, der angiveligt er Taylor Swift.

De angiveligt inkriminerende filmstumper skal være optaget i et studie i Los Angeles, og netop denne lokation fik Swifts advokater til at true Kardashian-parret med politianmeldelse. I Californien kan det nemlig være ulovligt at optage private telefonsamtaler, hvis ikke alle parter er informeret om det. Strafferammen er op til tre år.

I krig med Taylor Swift: Kanye og Kim risikerer fængsel i tre år
I krig med Taylor Swift: Kanye og Kim risikerer fængsel i tre år

Kardashian erklærer rivalinde krig med upassende trusse-ups
Kardashian erklærer rivalinde krig med upassende trusse-ups

Seneste udvikling i sagen er dog, at Taylor Swifts advokater måske har pustet sig lige lovlig meget op. Statens om fortrolig kommunikation gælder nemlig kun, hvis man ikke har en chance for at vide, at samtalen bliver foreviget på kamera.

Ifølge sladdermediet TMZ burde den 26-årige sangerinde have vist det, da Kanye satte hende på medhør, og at produceren Rick Rubin også blander sig i samtalen. Desuden taler dele af filmholdet også i lokalet, så på den baggrund mener TMZ at vide, at Taylor Swift står med en dårlig dag i kriminalretten.

På trods af optagelserne, som Kim Kardashian og Kanye West har offentliggjort, så nægter Taylor Swift stadig, at de viser sagens rette sammenhæng.

Kim K. snapper afslørende video af Taylor Swift og Kanye
Kim K. snapper afslørende video af Taylor Swift og Kanye

TV: Sådan skaber Taylor Swift store smil på børnehospital
TV: Sådan skaber Taylor Swift store smil på børnehospital

- Hvor er de optagelser, der viser, at jeg siger 'ja tak' til at blive kaldt en 'bitch' i hans nye sang?, spørger hun på Instagram og forsætter:

- Det findes ikke, for det skete aldrig. Man har ikke ret til at kontrollere nogens følelsesmæssige svar på at blive kaldt for 'bitchen' foran hele verden.

Flere omkring Swift og realityparret har valgt side i striden på de sociale medier, og blandt andet Kims lillesøster Khloe har skudt med skarpt imod en 19-årig Hollywood-skuespillerinde med et afslørende trussebilleder fra en strand.

LÆS OGSÅ: AV: Calvin Harris sætter Taylor Swift på plads efter brud

LÆS OGSÅ: En milliard om året: Nu er hun verdens bedst betalte kendis

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx