Af Katrine Frederikke Wandrup - 29/09-17 09:35

Kendt tv-vært laver FRÆK hyldest til afdød PlayboyKendt tv-vært laver FRÆK hyldest til afdød Playboy

Hun står i et stramt sort korset, push up-bh med masser af sølvglitter og sort maskerademaske. Billedet er en hyldest til afdøde den Playboy-stifter Hugh Hefner.

storybild

Værten på Paradise Hotel, Rikke Gøransson. (Billede: Esben Salling)

Torsdag døde hele verdens playboy Hugh Hefner 91 år gammel. Han startede det ikoniske Playboy-magasin og opfandt de såkaldte 'bunnies' – piger klædt ud som sexede kaniner.

En af dem, der ved Hefners død valgte at give en lille hyldest, er 31-årige Rikke Gøransson, som er kendt fra sin rolle som vært på Paradise Hotel-programmet, hvor unge rejser til Mexico for at feste, udspille intriger og måske vinde 500.000 kroner.

På Instagram har hun delt et billede af sig selv og en anden kvinde, sin veninde Patricia Bongo Baier. De er begge udklædte. Rikke Gøransson er iført et stramt sort korset, sølvglitteret push up-bh, sorte nylonstrømpebukser og en sort maskerademaske med glitter og fjer.

Til billedet skriver hun: 'RIP (Rest in Peace, red.) @hughhefner'.

RIP @hughhefner . @playboy #playboymansion #mascarade @patriciabongobaier

Et opslag delt af Rikke C. Gøransson (@rikkegoeransson) den

Billedet har vakt stor begejstring blandt værtens følgere på det sociale medie, og hun har på blot et døgn fået over 1.740 synes godt om-tilkendegivelser.

Snart rejser Rikke Gøransson til Mexico endnu en gang for at filme sæson 14 af Paradise Hotel, hvor der er lagt op til lige så mange intriger som altid.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kan du genkende dig selv, mand? Så...
bt.dk
Håndværkere skal i retten: Anklages...
bt.dk
Kongehuset deler billede indefra: Her...
bt.dk
Finns hus er usælgeligt: Et enkelt...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx