07/05-18 21:23

Kylie løfter endelig sløret: Derfor valgte hun navnet StormiKylie løfter endelig sløret: Derfor valgte hun navnet Stormi

storybild

(Billede: Ethan Miller/Getty Images)

Af Af Jonas Sand, Realityportalen.

'Keeping Up With the Kardashians'-stjernen fortæller nu om datterens navn.

Det kom som noget af en overraskelse, da Kylie Jenner i starten af februar afslørede, at hun var blevet mor. De amerikanske medier havde i flere måneder forinden erfaret på stribe, at hun var gravid, men det kom alligevel bag på de fleste, at hun havde født fire dage før, hun afslørede det over for hele verden.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian bryder tavsheden om utroskab: Stakkels Khloé

Få dage efter afslørede den nybagte mor så, at datteren havde fået navnet Stormi. Hun har dog indtil været tavs omkring årsagen til det specielle navn, men nu løfter hun sløret. Det sker i et interview med magasinet Evening Standard, som søsteren Kim Kardashian har lavet med hende.

»Jeg ved virkelig ikke, hvordan vi kom til at tænke på Storm. Hendes far insisterer på, at det var ham, men jeg mener, at det var mig. Og navnet blev bare hængende. Men pludselig kunne jeg ikke lide bare Storm – jeg følte ikke, at det var hendes navn. Så blev det til Stormi, og det hang ved,« siger Kylie Jenner til søsteren.

»Jeg føler ærligt talt, at der var en masse andre navne, som jeg måske ville kunne lide bedre, men jeg føler, at Stormi valgte sit eget navn. Det var bare hendes navn,« fortsætter realitydeltageren.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian i stor tvivl om datterens navn

LÆS OGSÅ: CHOK: Kardashian-søster dropper 'Keeping Up With the Kardashians'

Kommer datteren på skærmen?

Kylie Jenner har i flere år vist sit liv fra i realityserien 'Keeping Up With the Kardashians', og det store spørgsmål er så, om datteren også kommer til at medvirke der.

»Jeg har tænkt på det, men jeg har endnu ikke truffet en endelig beslutning,« slår hun fast.

Kylie Jenner er ikke den eneste fra familien, der for nylig er blevet mor. To uger før fødslen fik søsteren Kim endnu et barn via en rugemor, mens Khloé fødte datteren True to måneder efter.

LÆS OGSÅ: Forholdet hænger i en tynd tråd: Khloé taler slet ikke til Tristan

LÆS OGSÅ: Så kold er luften i Kardashian-familien


Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Godsejer stævner kommune for højt...
bt.dk
Rygterne har svirret længe: Nu tager...
bt.dk
Khloé Kardashian: Dét har overrasket...
bt.dk
IKEA tilbagekalder vare: Stop med at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx