Af Laura Rode Nygaard - 07/12-17 20:46

Skuespillerinde fik hård besked fra lægen: Det kræver et mirakel at opfylde min drømSkuespillerinde fik hård besked fra lægen: Det kræver et mirakel at opfylde min drøm

Hun vil ikke udelukke noget.

storybild

Julie Steincke. (Billede: Thomas Lekfeldt)

14 måneder gamle Storm Alexander er et sandt mirakel. Det mener hans mor, musicalstjernen Julie Steincke, som fik ham på utraditionel vis trods utroligt hårde odds. Nu håber hun på endnu et mirakel for at opfylde den næste store drøm.

Hun vil nemlig gerne gøre Storm Alexander til storebror. Men det er en udfordring, når man som Julie Steincke ikke har en partner - og direkte problematisk, når man er 41 - og i øvrigt har lægens ord for, at det er nærmest umuligt.

Det fortæller hun til Billed-Bladet.

»Jeg har selvfølgelig overvejet, om Storm skal have søskende. Men jeg er også klar over, at jeg er 41 nu. Jeg er klar over, hvad lægerne sagde til mig. Og det, at jeg kunne få ham (Storm, red.) dengang, det var et mirakel. Men jeg udelukker aldrig noget. Jeg elsker børn. Jeg elsker at være mor. Men sandsynligheden er lille,« siger hun til ugebladet.

Til BT har Julie Steincke tidligere fortalt, at hun og ekskæresten Ylan Hirschfield havde brugt halvdelen af deres ti år lange forhold på at forsøge at blive forældre. Så da de gik fra hinanden for to år siden, fik den dengang 39-årige skuespillerinde taget en blodprøve hos lægen, som viste, at hun kun havde 19 procents chance for at blive gravid. Og at det skulle skulle ske inden for et år, hvis det skulle ske.

Og så var gode råd dyre.

Men heldigvis lå løsningen lige for. Sammen med skuespillerkollegaen og bedstevennen Henrik Lund - samt 'lidt hjælp', som Julie Steincke siger til BT med et stort smil - fik hun i august 2016 ønskebarnet mod alle odds.

Selvom der er en far i billedet, bor Storm Alexander på fuld tid hos Julie Steincke, som betegner sig selv som singlemor. Henrik Lund er i forvejen far til en datter på ti.

Til Billed-Bladet afslører hun ikke, om det igen er vennen, der skal være far, når og hvis en lillebror eller lillesøster skulle melde sin ankomst. Men hun har ikke droppet drømmen om at finde den eneste ene, bare fordi hun har besluttet sig for at blive singlemor.

Det kræver blot, at den rigtige kommer og slår benene væk under hende - og at han kan acceptere hendes atypiske familiekonstellation, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Journalist angriber de royale: Kan I slet ikke se problemet?

LÆS OGSÅ: Adelig skuespillerinde hårdt kvæstet i bilulykke - har pådraget sig flere brud

LÆS OGSÅ: HELT grædefærdig: Her siger superstjerne 'ja' til sin kæreste

LÆS OGSÅ: Disney afslører: Hun skal spille Mulan i ny spillefilm

LÆS OGSÅ: Dansk skuespillerinde i vild forvandling: Kiloene rasler af

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BT afslører: Dansk fighter tilbudt...
bt.dk
Prins Felix går sin egen vej - gør...
bt.dk
BT erfarer: Brøndby betaler 11...
bt.dk
Tv-ekspert stiktosset over p-afgift:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx