Af - 03/01-14 12:50; Opdateret: 08/01-14 12:49

Kendisser i krig på ord over Mr. Danmark-titelKendisser i krig på ord over Mr. Danmark-titel

Realitystjernen selv har svært ved at følge kritikken og kræver en undskyldning.

storybild

Lisa Lents og Sy Lee er havnet i en catfight. (Billede: Polfoto/PR-foto)

Danmarks skønhedsdronning Lisa Lents er havnet i en hård krig på ord med realitystjernen Sy Lee.

Den 26-årige dansk-vietnameser skal repræsentere Danmark ved skønhedskonkurrencen 'Manhunt International'. En deltagelse han fik i hus ved at kontakte organisationen på egen hånd.

Derfor har Sy Lee stolt fortalt - blandt andet på sin blog - om sin nye titel som Mr. Danmark, og det skaber vrede hos organisationen Miss And Mister of Denmark, der normalt står for udvælgelsen.

- Det er selvfølgelig meget beklageligt at Sy Lee har valgt at misbruge Mr. Danmark 2014 titlen og udnævne sig selv som Danmarks smukkeste mand, da deltagelsen i Manhunt International 2014 ikke giver ham den titel. Mr. Danmark 2014 bliver afholdt senere på året, hvor vi kårer den danske repræsentant der skal forsvare de røde og hvide farver til Mr. World, siger national direktør Lisa Lents på organisationens hjemmeside.

Her sender hun en aggressiv kritik mod den 26-årige dansker.

- Der er mange måder at vinde en titel på, men at gå om bag ryggen på en organisation der har stået for udvælgelsen i Danmark siden 2010, og betale sig frem til titlen, er ikke den rigtige måde at gøre det på. Jeg vil råde Sy Lee til at stoppe med at misbruge Mr. Danmark 2014 titlen for at undgå bøvl med advokater, tordner hun.

Reality-stjerne skal forsvare Danmarks ære i Asien
Reality-stjerne skal forsvare Danmarks ære i Asien

Rystet Sy Lee
Torsdag kunne Sy Lee i blandt andet metroxpress fortælle, at han skal repræsentere Danmark, og med stolthed i stemmen fortalte han om, hvor meget det betyder for ham, at han skal repræsentere sit land. I dag er han rystet over Lisa Lents' anklager.

- Jeg har kontaktet Lisa Lents flere gange i processen, og hun har ikke svaret mig én eneste gang, så jeg er ikke gået bag om ryggen på nogen. Jeg er så gal lige nu, siger Sy Lee.

- Deltagerne bliver kaldt for det land, som de repræsenterer, og jeg repræsenterer Danmark, så jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige til det. Jeg håber, at hun ringer mig op og giver mig en personlig undskyldning for de hårde anklager, for jeg har ingen intention haft om at misbruge titlen, fortsætter han.

Sy Lee pointerer, at alle deltagere skal betale for at være med, om pengene så bliver betalt privat, ved en sponsor eller en organisation. Derfor er han uforstående over for Lents kritik af, at han skulle have betalt sig til titlen.

Realitystjerne fik psykisk sammenbrud
Realitystjerne fik psykisk sammenbrud

Formand kritiserer Lisa Lents
På sin blog har Sy Lee offentliggjort dokumentation for sin deltagelse i form af e-mails fra formanden for 'Manhunt International' Alex Liu, samt links til den officielle hjemmeside, hvor han fremgår under Danmark.

Senest skrev Sy Lee til formanden i nat. I svaret fra Alex Liu lyder det.

- Kære Sy, bare rolig. Vi skal nok tage os af hende. Hun er vred, fordi vi har valgt dig og ikke en af hendes..... Hun har ikke betalt det nødvendige gebyr. Du er ansigtet på Manhunt Internationals officielle hjemmeside, og sådan bliver det. Hun er forudindtaget og fordømmende over for asiater.

Selv om han er rystet, nægter Sy Lee at droppe sin deltagelse ved den store, internationale skønhedskonkurrence.

- Jeg tager af sted, og så må Danmark støtte mig. Lisa Lents støtter mig ikke, jeg havde ellers håbet, at hun ville give mig vejledning.

Læs Lisa Lents reaktion på linket herunder:

Lisa Lents afviser 'absurde' racismeanklager
Lisa Lents afviser 'absurde' racismeanklager

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kamp på liv og død: 150 hvaler...
bt.dk
Kickstart foråret med sund mad: Lene...
bt.dk
Drama i supermarked: Gidseltager og...
bt.dk
Michael og Lina har den mest utrolige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx