Af - 05/04-16 17:42

LISTE: 10 tricks til det PERFEKTE madbillede på InstagramLISTE: 10 tricks til det PERFEKTE madbillede på Instagram

En hurtig guide til flere likes.

Bildstrecke im Grossformat »
To go-drikkevarer er et must her på insta! Vi skal jo gerne vise alle andre, hvor travlt vi har med fancy gøremål, og at vi derfor er nødsaget til at snuppe mad/drikke på farten. Husk at poste et billede af noget rigtig usundt engang imellem og skriv noget a la: "Den slags skal der også være plads til Jeg er bestemt ikke fanatisk med min sunde livsstil, så når jeg får lyst til pizza en sjælden gang imellem, så spiser jeg det også. Sommetider løber jeg også kun 8 kilometer i stedet for 12!". Når du skal til at lave mad, så stil alle dine ingredienser op og skriv "Kan I gætte, hvad jeg skal have til aftensmad?" Det skal gerne være ret åbenlyst. Og sundt. Tag et billede ligesom det her, post det på insta og skriv: "Så er der fredagsslik " (skriv PB for opskrift). Skal du rigtigt skeje ud, så kan du lave en dip af skyr og økologiske krydderier. Skær en grapefrugt midt over og læg halvdelen på en tallerken. Smid et billede på insta med teksten "Så er der lækker morgenmad ". Sådan kan du vise dit fine (royale) stel frem OG få dine følgere til at tænke: "Det var dog verdens mindste morgenmad. Hvor er hun bare misundelsesværdigt sund og viljestærk Og sulten. Men sikke da en besynderlig måde at spise grape på". Husk det til lørdagsbrunchen! Overskudsagtigt hjemmebag skal selvfølgelig ALTID smides på Instagram (og det skal alt med jordbær også)! Og nej, denne er ikke lavet på skyr og kunstigt sødemiddel, men det kan man jo ikke se på billedet. "DÉT HER SKER NU " er altid en god vending at bruge på insta. På den måde bekræfter du lige situationen over for alle de følgere, der ellers tænker "Fuldfed pølsemix med løg og karryketchup? I flamingobakke? Dét er sgu da for godt til at være sandt". Tippet kan også bruges til pizza, drinks, salat og andre nærmest urealistiske lækkerier. Føler du dig udenfor i insta-klassen, fordi du ikke ejer noget royalt stel? Fortvivl ej, hjælpen er på vej! Med det rette filter, den rette type paptallerken (#hvidriflet selvfølgelig) og en form for sukker-/glutenbombe på toppen er der sgu ikke nogen, der lægger mærke til, at tallerkenen ikke er ægte! Nå, mig? Jamen jeg sidder såmænd bare lige og nyder en rugbrødsmad på min helt fantastisk smukke, moderne og ikke mindst instagramkorrekte tallerken. Jeg elsker bare mit blå guld. "Jamen Line, er det på nogen måde muligt at gøre en parisertoast insta-venlig?". Ork ja da! Server et glas rosé til toasten og lav selve fotoshootet ude på havebordet. Husk at skrive ordet "selvforkælelse".

Line Nielsen, som er bag profilen altogingentingdk, uddeler tip og tricks til hvordan du får det perfekte madbillede på din Instagram-profil. Det hele er taget med en smule ironi, og så har vi ikke sagt for meget.

TV: 10 VIRKELIG desperate scoreforsøg på Tinder
TV: 10 VIRKELIG desperate scoreforsøg på Tinder

Anders Hemmingsen fangede Line på Facebook-chatten':

Hvorfor uddeler du tips på Instagram?

- Jeg deler tips til madelskerne, så alle får mulighed for at være med på beatet og dele de helt perfekte og allermest populære madbilleder. Madbilleder er simpelthen omdrejningspunktet på Instagram, så det er vigtigt at være skarp på den front.

GENIALT: 23 måder at lufte sit kæledyr
GENIALT: 23 måder at lufte sit kæledyr

Se de 10 tips øverst i galleriet og få en inspiration til dine næste likes.

LISTE: 7 ting du ALDRIG skal gøre, hvis du vil score på Tinder
LISTE: 7 ting du ALDRIG skal gøre, hvis du vil score på Tinder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx