Af Peter Ølholm Hansson - 15/08-17 16:29

En mand ødelagde Paris Hiltons liv: Jeg ønsker, at jeg aldrig havde mødt hamEn mand ødelagde Paris Hiltons liv: Jeg ønsker, at jeg aldrig havde mødt ham

I dag har verdens første reality-diva et helt andet liv end dengang. Men når Paris Hilton tænker på sin fortid, knuser det hende stadig at tænke på, at hele verden så hende have sex.

storybild

Paris Hilton. (Billede: MARIO ANZUONI)

Før Kim Kardashian fik verdens mest berømte bagdel og skabte verdens største reality-univers med sine søskende, sad hotelarvingen Paris Hilton på tronen som realitydronning nummer ét.

Den i dag 36-årige blondines realityserie fra 2003, 'The Simple Life', blev solgt til 45 lande. Og du kunne ikke åbne et kulørt magasin uden at se frøken Hiltons uskyldige ansigt på den røde løber.

Men hun blev ikke ved med at være uskyldig.

Paris Hilton faldt dybt fra tronen som realityverdenens dronning. Derouten begyndte i 2006, da Hilton blev anholdt for spritkørsel, og da det samme skete igen i 2007, skete det samtig med, at Kardashian-søstrene stemplede ind med deres realityshow, 'Keeping up With The Kardashians'.

I dag er hun heldigvis kommet ovenpå, og Paris Hilton har formået at bibeholde en snu næse for den gode forretning. Hun er blandt andet aktuel med duftserien Gold Rush og er den højest betalte kvindelige DJ i verden.

Men uanset hvor meget Paris Hilton lykkedes med at relancere sit brand, glemmer folk ikke sexvideoen '1 Night in Paris'.

Tilbage i 2004 udsendte Hiltons ekskæreste Rick Salomon en pornofilm med sig selv og Paris Hilton i hovedrollen. Han havde med et Hi8-Handycam foreviget en privat stund på Hotel Bellagio i Las Vegas, hvor han og Paris Hilton havde forskellige former for sex. Hurtigt blev opfattelsen blandt de fleste, at Paris Hilton havde udsendt videoen for at promovere sit daværende realityshow.

Men Paris Hilton slår fast over for marieclare.com, at videoen var det sidste, hun ville have, at folk skulle se.

»Det er virkelig sårende, fordi jeg i hele mit liv har set op til prinsesse Diana. Og alle de elegante kvinder. Jeg føler, at han (Rick Salomon, red) tog alt det væk fra mig. Jeg kunne være blevet sådan, men jeg vil altid blive dømt og vurderet på baggrund af den optagelse af et privat øjeblik med min kæreste. Jeg ønsker, at jeg aldrig havde mødt den mand. Jeg kunne ikke forlade mit hus i måneder. Jeg var så deprimeret. Ydmyget. Jeg ville ikke ses offentligt,« siger Paris Hilton til marieclare.com.

Og alt imens, at Rick Salomon ifølge TMZ scorede 10 millioner dollars på videoen det første år, filmen var ude, har filmens anden hovedrolleindehaver aldrig tjent en krone på udgivelsen.

Det behøver forretningskvinden Paris Hilton heller ikke at tænke på.

For hun har hele 18 produktlinjer, der inkluderer tøj og parfumer. Varerne bliver solgt i 63 lande, og Paris Hilton har 250 rejsedage om året væk fra hjemmet i Los Angeles.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx