Af Amalie Abildgaard - 03/11-17 22:52

Eva Harlou om skilsmissen: 'Jeg er ved at brække mig'Eva Harlou om skilsmissen: 'Jeg er ved at brække mig'

I aftes deltog arkitekt og tv-vært Eva Harlou i Kanal 5-programmet 'Blind Tillid', hvor hun åbnede op for, hvorfor hun hverken vil tale om sin skilsmisse eller sit forhold til Martin Jørgensen.

storybild

Her ses Martin Jørgensen og Eva Harlou. (Billede: Nils Meilvang)

I 2016 blev 40-årige Eva Harlou skilt fra musikproduceren Thomas Troelsen og danner nu par med filmproduceren Martin Jørgensen, der har et ægteskab med prins Joachims ekskone, grevinde Alexandra, bag sig.

Selvom det var en skilsmisse, der grundet de involverede parters kendte-status, havde en stor interesse for pressen, har Eva Harlou værnet om sit privatliv og holdt det for sig selv, hvad der skete dengang.

Men torsdag aften kunne danskerne få et svar på, hvorfor den tidligere X-Factor-vært har været så tavs om den store omvæltning i sit liv.

I programmet 'Blind Tillid' spørger værten Bubber til, hvorfor hun ikke har udtalt sig om det.

»Jeg synes jo bare, at jeg er så meget mere end den der skilsmisse. Jeg er ved at brække mig over, at hver eneste gang jeg bliver ringet op af en journalist, eller fik en e-mail eller fik en henvendelse fra et produktionsselsskab, så var det denne her skilsmisse og denne her forelskelse, som de ville have. Og jeg har levet et liv i 40 år, og bliver skilt i 2015, og så var det ligesom et journalistisk nulpunkt lige der. Det kan man bare godt blive rigtigt træt af,« siger Eva Harlou i programmet.

Selv mener hun, at historien om, hvordan hun mødte Martin, er ret kedelig.

»Jeg er faktisk ret sikker på, at hvis jeg fortalte dig historien, så ville du være sådan: 'Nå, var det bare det',« fortæller Eva Harlou til Bubber.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tre mænd uden for livsfare efter...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Morten bruger 5.700 kroner for meget...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx