Af - 09/04-14 07:54

Amalie gik amok i Luksusfælden: Så slem er hendes økonomiAmalie gik amok i Luksusfælden: Så slem er hendes økonomi

På tirsdag kan realitystjernen Amalie Szigethy opleves i Luksusfælden, men hun følte sig ydmyget af programmets to værter.

storybild

Amalie Szigethy kan på tirsdag opleves i Luksusfælden. (Billede: Polfoto)

Hun lever et ekstravagant liv med tv, rejser til USA og dyre kjoler. Men kontoen er slunken, og derfor kan man på tirsdag opleve realitystjernen Amalie Szigethy i TV3-programmet Luksusfælden.

Fetterlein: Amalie er en joke
Fetterlein: Amalie er en joke

Optagelserne til det populære program foregik langt fra uden problemer, afslører den 22-årig nordsjællænder over for Her & Nu. Især blev Amalie indigneret, da Luksusfældens ekspert, Sara Kaae, foreslog et karriereskifte.

Reality-Amalie står i gæld til halsen
Reality-Amalie står i gæld til halsen

- Så spørger hun mig, hvorfor jeg ikke vil have et job i Netto. Jamen søde Sara, hvad skal du selv efter Luksusfælden? Vil du måske sidde i Netto? spørger realitystjernen retorisk og fortsætter:

- Jeg skred ikke fra optagelserne, men jeg var virkelig tæt på. Jeg blev rasende. Jeg sagde, at de ikke skulle tale dumt til mig. Jeg gider ikke nogen, der pisser på mig.

Av av av: Nu synger Amalie igen
Av av av: Nu synger Amalie igen

Realitystjerner giver igen: Griner af danskernes fordomme
Realitystjerner giver igen: Griner af danskernes fordomme

Amalie: Ja, jeg skylder
I programmet kommer det frem, at Amalie Szigethy trods status som en af Danmarks mest eksponerede realitystjerner har en indkomst svarende til en kontanthjælpsmodtager, og over for ugebladet lægger Amalie da heller ikke skjul på, at hun udelukkende deltog i programmet af økonomiske årsager, da hun har en skattegæld på 140.000 kroner. Ifølge Her & Nu fik hun 100.000 kroner for at deltage.

- Jeg ved godt, at jeg skylder penge i skat, og jeg tænkte, at de kunne hjælpe mig med det. Det var derfor, jeg sagde ja. Jeg har jo ikke gæld andre steder og har aldrig lånt penge af banken eller lavet overtræk, fastslår Amalie Szigethy over for ugebladet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx