Af - 16/08-15 15:33; Opdateret: 16/08-15 15:43

Kæmpe realitydrama: Gustav smed Sy Lee af vognKæmpe realitydrama: Gustav smed Sy Lee af vogn

Gustav Salinas måtte smide sin tidligere bedste ven af realityvognen til årets 'Copenhagen Pride'.

storybild

Under sidste års 'Gay Pride' i København var de to realitystjerner bedste venner. (Billede: Polfoto/arkiv)

I starten lugtede det langt væk af et PR-stunt, da de to venner Sy Lee og Gustav Salinas i juni droppede kontakten. Men her to måneder senere er de stadig ikke på talefod. Det blev den fremmødte presse og gæster på Reality Awards' 'Copenhagen Pride'-vogn vidne til, da paraden blev afholdt lørdag.

Da Sy Lee dukkede op - ifølge ham selv efter invitation fra Reality Award-arrangøren Kit Nielsen - blev han nemlig smidt væk af Gustav, der afbrød et interview, som eks-vennen var ved at gennemføre med Se og Hør.

- Du skal fjerne dig, tordnede Gustav Salinas mod Sy Lee, der ellers håbede, at de tidligere venner kunne genoptage venskabet til paraden.

Gustav taler ud: Derfor fik jeg nok af Sy Lee
Gustav taler ud: Derfor fik jeg nok af Sy Lee

Det kunne de ikke, og da Gustav Salinas insisterede på, at Sy Lee forlod vognen, måtte han slukøret forlade køretøjet. Senere lagde Sy Lee et indlæg på sin blog, hvor han tordnede mod Gustav.

- Han er blevet hyret til at være vært, men han valgte at bede mig om at forlade “hans” vogn. Flot. Din vogn. Må jeg være fri. Alle realitypersonligheder er inviteret til at fejre Reality Award, skrev Sy Lee på sin blog sylee.dk.

- Jeg kan ikke kende dig længere, og det gør ondt. Jeg havde faktisk glædet mig til at se dig i dag. Jeg respekterer, at du beder mig om at forlade vognen, men jeg kan ikke forstå, hvorfor du er sådan som person, når du ved inderst INDE, at jeg har intet gjort forkert i al den tid, fortsætter han.

Gustav dropper sin bedste ven: Har slettet ham på Facebook
Gustav dropper sin bedste ven: Har slettet ham på Facebook

Ifølge Sy Lee har Gustav Salinas spredt usandheder om ham i pressen, og det vil han aldrig kunne tilgive.

- Jeg kan hermed bekræfte, at det er løgn, og han ved, at han har kørt den for langt ud nu, at jeg har mistet alt for ham, skriver Sy Lee.

- Endnu engang viser du overfor mig, hvor lav du kan være, og jeg er dyb skuffet. Jeg ønsker dig en fantastisk pride, runder han af.

Gustav løfter sløret: Dette skal jeg opnå, inden jeg fylder 30
Gustav løfter sløret: Dette skal jeg opnå, inden jeg fylder 30

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx