Af Caroline Kristensen - 07/02-18 15:46

'Girl Squad' splitter op: Twerk Queen vil flyve solo'Girl Squad' splitter op: Twerk Queen vil flyve solo

Kvinderne bag 'Ludermanifestet' går hver til sit.

storybild

'Girl Squad' er navnet på Louise 'Twerk Queen' Kjølsen, Ekaterina Krarup Andersen og Nikita Klæstrup. De er nu gået hver sin vej. /Tariq Mikkel Khan (Billede: KHAN TARIQ MIKKEL)

'Girl Squad' går hver til sit, efter at have sat kulør på samfundsdebatten med fyrig feminisme, vibrende numser og glitterdragter.

Men nu er det slut med feministbrølet fra trekløveren 'Girl Squad'  bestående af Nikita Klæstrup, Ekaterina Krarup Andersen og Louise Kjølsen, der også er kendt under navnet Twerk Queen.

De tre piger begav sig sammen ud på et projekt, der skulle sikre, at kvinder bliver taget seriøst, uanset om de er splitterragende nøgne, klædt i glimmer fra top til tå eller noget helt andet.

Det skriver Twerk Queen på sin egen blog 'Twerk Queen Louise.'

Kvinderne bag har både fået udgivet både en bog og radioprogrammet 'Ludermanifestet' på P1, og gennem tiden har de fået en markant rolle i feministdebatten.

En af kvinderne store dagsordner var, at bekæmpe ordet 'luder' som noget negativt. Som de selv skriver i beskrivelsen til radioprogrammet 'Ludermanifestet' er de fjerdebølgefeminister, der vil reclaime ordet 'luder.'

Men nu er det slut. De tre kvinder går hver til sit.

'Efter et samarbejde, der må siges at have sat sine spor i debatten, er det nu tid til, at jeg fokuserer på mine egne mærkesager uden for Girl Squad-fællesskabet. Jeg ønsker begge mine to medsøstre alt godt i fremtiden, som med deres evner og ressourcer kun kan se lys ud for dem,' skriver Twerk Queen Louise på sin blog.

LÆS OGSÅ: Nikita svinet til på Twitter - hendes hævn er iskold

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Liverpool-stjerne blev scannet sent i...
bt.dk
Revy-krigen er afgjort: Denne revy er...
bt.dk
Slut med smøger på stranden: Her...
bt.dk
Liverpools skurk dagen derpå: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx