Af - 09/02-16 07:39

Nikita og Oliver afslører sandheden om deres forholdNikita og Oliver afslører sandheden om deres forhold

Nu kalder de sig kærester.

Bildstrecke im Grossformat »

Det har ikke været nogen hemmelighed, at Nikita Klæstrup og Oliver Bjerrehuus har datet hinanden siden midten af januar.

De troppede første gang op på den røde løber sammen til premieren på 'The Revenant' den 19. januar, hvor de fortalte pressen, at de bare var venner.

Amerikansk topmodel laver 'en Nikita'
Amerikansk topmodel laver 'en Nikita'

Til Reality Awards en uges tid senere råsnavede de to foran de blitzende kameraer, så ingen kunne være i tvivl om, at de så hinanden privat.

Nu afslører de så endelig, at de rent faktisk er kærester. Det skiver Ekstra Bladet.

- Ja, vi er kærester. Nu har vi datet gennem et stykke tid. Jeg har det bare så skønt. Normalt kan jeg mærke en lille sort lever, der gør lidt ondt. Men i aften har jeg sommerfugle i maven. Jeg er bare så glad, fortalte Oliver Bjerrehuus til Ekstra Bladet, da parret mødte op til premieren på 'The Model' i går aftes.

Nikita og Oliver ses privat efter Reality Awards
Nikita og Oliver ses privat efter Reality Awards

Nikita Klæstrup fortæller til avisen, at hun med det samme syntes, at Oliver var fantastisk, da hun mødte ham første gang.

- Især da han begyndte at tale om sine døtre. Og han viste mig en video med dem. Og jeg tænkte, ej hvor er han sød. Han er en dedikeret far og en smuk mand, og så er det vigtigt, at han kan få mig til at grine, siger hun.

Oliver løfter også lidt af sløret for, hvorfor det netop blev Nikita Klæstrup, han nu kalder sin kæreste:

- Jeg faldt straks for Nikitas sødme og hendes dejlige energi. Og jeg befandt mig ellers på et sted i mit liv, hvor jeg var parkeret på en skrotbunke. Men jeg kunne mærke, at Nikita blev et lyspunkt i mit liv, siger han til EB.

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup afviser: - Jeg deltager ikke i 'Paradise Hotel' men jeg...

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx