Af - 29/06-16 18:11; Opdateret: 29/06-16 20:02

Her er Christophers nye job: Hvad synes du?Her er Christophers nye job: Hvad synes du?

Popsangeren lægger stemme til trolden Kvist i en ny annimationsfilm, der har premiere i oktober. Se den første trailer til filmen her i artiklen.

Bildstrecke im Grossformat »

Med sit sorte strithår, sin blå krop og sine kæmpe ører associerer man ikke just trolden Kvist i DreamWorks' nyeste annimationsfilm med sangeren Christopher.

Men der er faktisk en forbindelse mellem de to. For i den danske version af filmen 'Trolls' lægger den danske sanger nemlig stemme til den skeptiske og gnavne trold, Kvist.

Og nu er den første trailer fra filmen ude, så du kan få en forsmag på, hvad der venter dig til oktober, hvor filmen har premiere i de danske biografer.

Hør hvordan Christopher lyder som trollen Kvist i traileren nederst i artiklen.

Christopher overtager Timberlakes rolle
Christopher overtager Timberlakes rolle

Det er ikke kun Christophers stemme, du måske vil finde velkendt i den nye trailer. Sangerinden Stine Bramsen lægger nemlig stemme til filmens hovedkarakter Poppy, som du også kan høre i traileren.

Nye detaljer: Så hurtigt blev Christopher  og Cecilie kærester
Nye detaljer: Så hurtigt blev Christopher og Cecilie kærester

Sangeren Justin Timberlake, hvis sommerhit 'Can't Stop The Feeling' er soundtracket til filmen, lægger i den amerikanske version stemme til trolden Kvist, mens skuespilleren Anna Kendrick lægger stemme til hovedkarakteren Poppy.

Se traileren her:

LÆS OGSÅ: Christopher lagde Distortion ned: Se de vilde billeder fra Indre By

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx