Af Mick Allerup Jensen - 02/09-17 19:58

'Game of Thrones'-stjerne giver legendarisk svar til fan: - Det var din mor'Game of Thrones'-stjerne giver legendarisk svar til fan: - Det var din mor

17-årige Olivia Bowes var måske en kende for kæk, da hun lagde et fanfoto på Instagram sammen med den verdensberømte Alfie Allen fra 'Game of Thrones'.

storybild

Alfie Allen på den røde løber ved premieren på syvende sæson af HBO's kultserie 'Game of Thrones'. (Billede: MARIO ANZUONI)

ADVARSEL! Hvis du endnu ikke har set tredje sæson af 'Game of Thrones', vil der forekomme spoilere i denne artikel.

Hvor er det fedt at møde sit idol, og hvor er det fedt, når de kommenterer på ens Instagram-billeder. Men det kan også blive en mindre afklapsning, hvis man spiller smart.

Det oplevede 17-årige irske Olivia Bowes, da hun lagde et celebrity-selfie på Instagram, hvor hun storsmilende poserer med skuespilleren Alfie Allen, der i løbet af de sidste syv år har spillet Theon Greyjoy i HBO's 'Game of Thrones'.

I serien bliver den unge Theon tortureret på det groveste af den splittergale Ramsay Bolton, der skærer Theons ædlere dele af.

Og netop den del af handlingen valgte Olivia Bowes at bruge som inspiration, da hun skrev den tilhørende tekst til Instagram-billedet. Her skrev hun nemlig “I modsætning til Theon havde jeg nosser nok til at bede om at få taget et billede”.

Unlike Theon I grew some balls and asked for a photo

Et opslag delt af Olivia Bowes (@olivia.bowes) den

Men det skulle hun aldrig have skrevet, for på en eller anden måde fandt den 30-årige 'Game of Thrones'-skuespiller frem til billedet og irettesatte den unge dame med kommentaren:

'Det var faktisk din mor, der spurgte for dig'.

Det fik folk til at gå amok i kommentarfeltet, hvor Alfie Allens snappy comeback bliver rost til skyerne.

Og Olivia? Hun ser ud til at tage det hele med oprejst pande. Hun har ihvertfald svaret skuespilleren, at han skal tie stille, for ellers virker hendes billedtekst ikke nær så godt.

Det er nu lidt hyggeligt og sjovt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Karen Maj udlejede sit sommerhus: Så...
bt.dk
Flere biler i voldsomt trafikuheld:...
bt.dk
Politiet advarer: Det her tilbud ER...
bt.dk
Line købte frokost med sin finger:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx