Af Nadia Guldbæk Welch - 10/01-18 11:23

Kendall Jenner blev drillet med sine bumser på rød løber: Hendes svar er stærktKendall Jenner blev drillet med sine bumser på rød løber: Hendes svar er stærkt

Især én kommentar fik hende til at reagere

storybild

Kendall Jenner var ikke bleg for at vise sin urene hud frem på den røde løber til Golden Globes. (Billede: VALERIE MACON)

Da Kendall Jenner viste sig frem på den røde løber inden Golden Globes, fangede adskillige fotografer hendes urene hud på kinderne.

Og det faktum at den 22-årige model er ramt af bumser, fik mange til tasterne på de sociale medier. Pæne var kommentarerne dog ikke i første omgang.

Mange har kommenteret Kendall Jenners urene hud på de sociale medier. (Billede: VALERIE MACON)

'Der er ikke noget, der behager mig mere, end at Kendall Jenner har uren hud,' skriver brugeren Jenna blandt andet, og tilføjer at hun ikke bryder sig om Kendall Jenners personlighed.

En anden supplerer med ordene 'min hud er 100000 gange pænere end Kendalls, lmfao (laughing my fucking ass of, red.)'.

Dog er der også nogle, der roser Kendall Jenner for at turde stille sig op foran alle fotograferne på trods af, at hendes hud måske har set bedre dage.

'Okay, men det faktum at Kendall Jenner mødte op og viste sin akne frem mens hun stadig lignede en skøn stjerne er, hvad alle piger skal forstå,' lyder det fra brugeren Daisy.

Og netop den kommentar fik 22-årige Kendall Jenner til at svare igen.

'Lad aldrig det lort stoppe dig,' skrev hun på sin Twitter-profil efterfulgt af en emoji med solbriller på og en stjerne. Efterfølgende har flere hyldet stjernen for at turde stille sig frem, og fra flere lyder det, at hun er inspirerende.

Tilbage i 2015 fortalte Kendall Jenner åbent om sin akne, som påvirkede hende ekstremt meget i teenage-årene. Faktisk ødelagde det hendes selvtillid.

»Jeg kiggede ikke engang på folk, når jeg talte med dem. Når jeg talte, dækkede jeg mit ansigt med hånden. Jeg var selvfølgelig småforelsket i nogle fyre i gymnasiet, men jeg tænkte ikke engang på at kigge efter dem,« skrev hun i et blogindlæg.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Neymar til Madrid? Nu sætter Ronaldo...
bt.dk
Geggo afslører: Jeg er startet på en...
bt.dk
Gymnasieelever hærgede i offentlig...
bt.dk
Sjællandsk kvinde vandt endelig: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx