Af - 15/07-14 13:29

Lisa Lents leder efter verdens smukkeste kvinde: Er det dig?Lisa Lents leder efter verdens smukkeste kvinde: Er det dig?

Tyve kvinder skal findes, inden den danske aspirant til Miss World kan kåres

storybild

Foto: Dan Abildskov og Peter Dahlerup

Den hårdtslående taekwondo-kæmper Lisa Lents leder i øjeblikket efter Danmarks - og måske verdens - smukkeste kvinde.

Derfor holder den tidligere danske deltager i Miss World castings for at finde den særlige person, der skal repræsentere Danmark ved dette års finaleshow i London til december.

Danske Nicklas er verdens smukkeste mand
Danske Nicklas er verdens smukkeste mand

Der er dog ifølge Lisa Lents for mange, der lader sig afskrække af forestillingen om, at man skal kunne matche supermodellerne fra modemagasinerne.

- Der er for mange, der ikke har modet til det. Det synes jeg er ærgerligt, fordi vi har nogle af de flotteste piger i verden, siger hun til metroxpress.

Lisa Lents, der er dansk direktør for Miss World, fortæller dog, at man ikke behøver at ligne en kommende Gisele Bündchen, før end man har en chance for at gå hele vejen og vinde hovedpræmien på 100.000 dollar.

Lisa Lents afviser 'absurde' racismeanklager
Lisa Lents afviser 'absurde' racismeanklager

Eksempelvis er der ikke noget højdekrav.

- Jeg leder efter hele pakken. Pigerne skal have oplevet noget, og de skal ville noget med deres liv. De skal helst have noget mellem ørerne og have personlighed. De skal ikke bare se godt ud på en catwalk.

Lisa Lents lover, at hun ikke slagter nogen, der stiller op til casting.

- Jeg er ikke nogen Blachmann. Der er en tryg atmosfære - det er ingen eksamen. Det værste, der kan ske er, at de får et nej. De lærer noget om sig selv og får vurderet deres modelchancer, siger hun.

Kendisser i krig på ord over Mr. Danmark-titel
Kendisser i krig på ord over Mr. Danmark-titel

Er man intersseret skal man skrive en ansøgning til Lisa Lents. Så er der mulighed for at komme til en af de sidste tre castings, hvor der efterfølgende skal være fundet i alt tyve deltagere, der skal konkurrere om at blive Danmarks finalist.

Det er et krav, at man er dansk statsborger, er fyldt 18 år og aldrig har optrådt nøgen eller pornografisk.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx