Af - 04/08-15 20:53

Popstjerne indrømmer: - Jeg har fået rettet næsenPopstjerne indrømmer: - Jeg har fået rettet næsen

I nyt interview med magasinet Seventeen indrømmer Iggy Azalea, at hun har fået rettet sin næse.

Bildstrecke im Grossformat »

Da Iggy Azalea troppede op på den røde løber til Billboard Awards tilbage i maj, fik det alverdens medier til at skrive om hendes udseende, der var markant anderledes end tidligere. Spekulationerne gik på, at hun havde fået rettet sin næse.

KIG HER OG DØM: Har Iggy Azalea fået nyt ansigt?
KIG HER OG DØM: Har Iggy Azalea fået nyt ansigt?

For første gang indrømmer den australske rapper nu, at det faktisk er sandt: Hun har fået en næseoperation. Det siger hun i et interview med Seventeen.

- Jeg benægter det ikke. At benægte er dumt. Jeg synes ikke, at man skal skamme sig, hvis man har ændret noget ved sig selv, hvilket også er derfor jeg tidligere har snakket om min brystoperation, siger Iggy Azalea til Seventeen.

Dermed bekræfter Iggy Azalea altså det, som mange havde på fornemmelsen. Tidligere har hun i et interview med Vogue også åbent fortalt om at have fået større bryster.

Du kan se et før/efter-billede her:

I interviewet åbner stjernen også mere op om det pres, som kvinder kan være under, når det kommer til deres udseende.

- Det er hårdt at være en kvinde i 2015 med de sociale medier. Der er meget mere fokus på at være billeder af sig selv med dertilhørende likes og kommentarer. Der er et meget større pres på, at man skal være smuk. Nogle dage vil jeg bare gerne ligne lort og have det okay med det, siger hun.

Hun forklarer desuden, at det er vigtigt, at man ikke bare vælger plastikkirurgi med det samme, fordi man ændrer opfattelse af sig selv med årene, og at der dermed vil være ting, man kan lære at acceptere.

- Plastikkirurgi er en følelsesmæssig rejse. Det er ikke let at leve med sine fejl og acceptere sig selv - og det er ikke let at ændre sig selv. Der er ting, som jeg har fået lavet op via kirurgi, men så er der også ting, som jeg har accepteret og lever med. Man kan ikke ændre alt, og man kan ikke være perfekt.

LÆS OGSÅ: TV: Den nye musikvideo med Britney og Iggy er landet

LÆS OGSÅ: Indhentet af fortiden: Popstjerne presset til at aflyse homo-koncert

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx