Af Nadia Guldbæk Welch - 06/03-18 14:47

WOW: Sjit Happens-stjerne sender lækkert bikinifoto fra ThailandWOW: Sjit Happens-stjerne sender lækkert bikinifoto fra Thailand

Den danske skuespillerinde nyder i disse dage livet under varmere himmelstrøg.

storybild

Stephania Potalivo var i efteråret 2015 med i det populære TV 2-program 'Vild med dans', hvor hun dansede sammen med Morten Kjældgaard. (Billede: Jens Nørgaard Larsen)

Mens Danmark er ramt af lave temperaturer og sne, er den 31-årige skuespillerinde Stephania Potalivo rejst langt væk for at nyde varme og en masse sol.

I disse dage befinder hun sig nemlig i Thailand sammen med sin forlovede, Nils Petter Bro. Og parret ser bestemt ud til at nyde livet.

På sin Instagram-profil har Stephania Potalivo tirsdag delt et lækkert strandbillede, hvor hun står i vandet  i hvid bikini med ordene 'Jeg kan også lave blogger pose!'.

Jeg kan også lave blogger pose!

Et opslag delt af Stephania Potalivo (@stephaniapotalivo) den

Et billede, der på få timer har kastet mange komplimenter af sig til 'Sjit Happens'-skuespillerinden, der også er indehaver af en af hovedrollerne i TV 2-serien 'Mercur'.

Derudover vandt Stephania Potalivo for alvor mange danskeres hjerter, da hun tilbage i efteråret 2015 deltog i 'Vild med dans'.

Her dansede hun med Morten Kjældgaard, og de nåede helt til finalen, hvor de dog måtte se sig slået af Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen.

Tilbage i maj sidste år afslørede Stephania Potalivo, at hun var blevet forlovedet med sin kæreste, der er medejer af Madklubben.

Det gjorde hun i et opslag på Instagram med ordene 'Det har aldrig føltes mere rigtigt at sige JA!'.

Det har aldrig føltes mere rigtigt at sige JA!

Et opslag delt af Stephania Potalivo (@stephaniapotalivo) den

Nils Petter Bro gik på knæ, da parret var på ferie i Los Angeles, og Stephania Potalivo har efterfølgende afsløret, at de skal giftes til sommer i år.

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsens forsvarer: Det foregik...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx