Af Nadia Guldbæk Welch - 10/03-18 16:36

Reality-stjerne afslører: Så mange tusinde tjener vi på de sociale medierReality-stjerne afslører: Så mange tusinde tjener vi på de sociale medier

Det er bestemt en god periode Paradise-deltagerne går ind i nu.

storybild

At dele billeder på Instagram kan være en ganske god forretning, når man er realitydeltager.

Det afslører Lenny Pihl, der er med i dette års Paradise Hotel, overfor Ekstra Bladet. Det er dog ikke samme beløb, han kan få for alle opslag.

»Det er forskelligt. Alt imellem 2.500 og 6.000. Det kommer an på, hvad det er for noget. Det skal man så også oplyse til SKAT. Og jeg har kun en skat, og det er hende derhjemme. Ej okay, vi betaler jo skat, det gør vi jo,« griner Lenny Pihl, der er med i TV3-programmet for anden gang med en henvisning til kæresten Nadja, som han har mødt på netop Paradise Hotel.

Lenny Pihl deltog også i sidste års sæson, og her tjente han også godt.Realitydeltageren afslører, at han 'i hvert fald' tjente 100.000 kroner alene på Instagram-opslag under sin deltagelse sidste år.

Og ved siden af kommer der også løn for forskellige bartenderjobs landet over som følge af deltagelsen i programmet, der blev optaget i slutningen af efteråret 2017.

Lenny Pihl fortæller, at også denne sæsons deltagere nok kan se frem til at få en pæn sum ind på kontoen fra de sociale medier.

Denne sæson havde premiere for små to uger siden, og i første omgang skal de nye deltagere lige have nogle flere følgere på de sociale medier, fortæller den rutinerede paradiso.

Når de så har fået det, kan de på deres sociale medier blandt andet lave reklamer for en masse forskellige ting, og så går det ifølge Lenny Pihl stærkt, hvad angår pengene.

Generelt set giver det en god indtægt at dele blandt andet sponsorerede opslag på et medie som Instagram.

Hos udenlandske kendte som eksempelvis Cristiano Ronaldo, Justin Bieber og Kardashian-klanen tikker der millioner ind på kontoen, når de promoverer produkter fra deres samarbejdspartnere.

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen stoppet midt i forklaring
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
35-årig far dræbte sine to små børn...
bt.dk
9-årige Leo meldt savnet: Har du set...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx