Af - 09/10-16 22:00

Så meget koster det Kim Kardashian at holde pause fra de sociale medierSå meget koster det Kim Kardashian at holde pause fra de sociale medier

Realitystjernen Kim Kardashian har efter røveriet i Paris holdt sig langt væk fra offentlighedens søgelys. Det kan koste hende mange millioner.

Bildstrecke im Grossformat »

Realitystjernen Kim Kardashian er ikke bleg for at vise vovede outfits og masser af bar hud frem til sine over 84 millioner følgere på Instagram - og gerne flere gange dagligt.

Men det seneste stykke tid, har der været helt stille, og det har blandt andet kunne ses på realitystjernens Snapchat, Twitter- og Instagram-profil, der ikke er blevet fodret med billeder.

Kim Kardashian blev overfaldet den 3. oktober i Paris, da fem maskerede og bevæbnede mænd trængte ind i den luksuslejlighed, som hun befandt sig i. Her blev hun truet og røvet for mange millioner dollars.

Holder sig væk fra offentligheden
I kølvandet på angrebet har hun nu trukket sig helt tilbage fra offentlighedens søgelys og blandt andet aflyst optagelserne af den populære realityserie 'Keeping Up with the Kardashians'.

Og netop fraværet kan nu risikere at få økonomisk betydning for Kim Kardashian.
Ifølge People Magazine kan det koste hende op mod en million dollars på bare en måned, og det er blot for manglende posts på de sociale medier.

Samtidig kan realitystjernen også risikere at miste sin indtjening på de events hun normalt dukker op til. Her tjener hun ifølge People Magazine op mod 300.000 dollars.

Fravær kan i sidste ende betyde flere likes
Men ifølge Samuel Rad, der er finansiel rådgiver for kendisser i Los Angeles, kan det rent faktisk være en fordel for Kim Kardashian, at hun for en stund har trukket sig væk fra offentlighedens søgelys. Hvis blot hun håndterer sin tilbagevenden korrekt.

- Jeg tror, at det der vil sker er, at det første hun poster på de sociale medier vil få endnu flere likes end hun i forvejen er vant til, siger han til People Magazine.

Ifølge ham vil det kunne styrke hendes brand endnu mere, fordi folk håber på, at hun snart giver lyd fra sig.

Billedet neden for er det seneste som Kim Kardashian har lagt op på sin Instagram-profil. Hun var i Paris til modeuge.

Details

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

'Keeping up with the Kardashians' sat på pause på ubestemt tid
'Keeping up with the Kardashians' sat på pause på ubestemt tid

Du kommer til at se mindre til Kim Kardashian fremover
Du kommer til at se mindre til Kim Kardashian fremover

Kim Kardashian truet og berøvet - Nu gør nettet grin med det voldsomme røveri
Kim Kardashian truet og berøvet - Nu gør nettet grin med det voldsomme røveri

Kim Kardashian berøvet i Paris - Her er de grusomme detaljer
Kim Kardashian berøvet i Paris - Her er de grusomme detaljer


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx