Af - 22/09-16 17:07

Nikita Klæstrup og Twerk Queen passet op i fitnesscenter: - Jeg var i chokNikita Klæstrup og Twerk Queen passet op i fitnesscenter: - Jeg var i chok

- Pludselig kommer den ene dreng hen og filmer os med sin iPhone. Han går helt op i hovedet på os og siger: 'Det er Ekstra Bladet LIVE. Har I nogle kommentarer?'

Bildstrecke im Grossformat »

Hvad der skulle have været en hyggelig tur i Fitness World endte med, at centrets personale måtte tilkaldes, så de kunne håndtere en flok teenagedrenges 'grænseoverskridende adfærd', som Louise M. Kjølsen alias Twerk Queen beskriver det på sin blog.

Under overskriften 'Drama i Fitness – Nikita og jeg blev chikaneret !!' fortæller dronningen af numsedans om episoden, som også Nikita Klæstrup har berettet om på sin Facebook-profil.

En gruppe drenge i 16-års alderen havde opdaget, at de to kvinder trænede sammen, og efter i noget tid at have talt om dem, ville de unge drenge også forevige deres møde:

- Pludselig kommer den ene dreng hen og filmer os med sin iPhone. Han går helt op i hovedet på os og siger: "Det er Ekstra Bladet LIVE. Har I nogle kommentarer?" Jeg bliver meget utilpas og vender ryggen til for at undgå at blive filmet. Louise (Twerk Queen, red.) tager telefonen fra ham og sletter videoen plus en anden video, de havde filmet.

TV: Se Twerk Queen speed-date 12 modige metroxpress-læsere
TV: Se Twerk Queen speed-date 12 modige metroxpress-læsere

Kendt klubkonge deler fræk video med Nikita Klæstrup
Kendt klubkonge deler fræk video med Nikita Klæstrup

Sådan indleder Nikita Klæstrup sit indlæg, og fortsætter:

- Vi fortæller naturligvis personalet om hændelsen. Og Louise (Twerk Queen, red.) konfronterer drengene sammen med en fra personalet.

På Louises blog kan man læse, hvad der videre skete:

- Jeg var ret vred over at få mit privatliv krænket, fordi det var en super ubehagelig situation at befinde mig i, når jeg bare gerne ville være i fred og træne. Men jeg fik da (dog med store bogstaver) forklaret ham, at det ikke kun er imod Fitness Worlds regler, men også ulovligt at filme andre uden deres samtykke, fordi Fitness er et sted, hvor man kommer for at træne og være sig selv, og derfor er det at filme folk her en krænkelse af privatlivet ( § 264).

- Det, der undrer mig allermest er, at da jeg sammen med personalet konfronterede drengen, virkede han ikke til at synes, at han havde gjort noget forkert. Han synes, at det havde været for sjov, eller som han sagde: “Hvad, hvis jeg nu bare var en fan?"

Nikita Klæstrup: Jeg er så træt af at blive kaldt fed
Nikita Klæstrup: Jeg er så træt af at blive kaldt fed

Twerk Queen: Derfor skal du kalde kvinder for ludere
Twerk Queen: Derfor skal du kalde kvinder for ludere

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Her er mine bedste billeder på Instagram

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx