Af - 15/01-17 13:55

Mystik om George Michaels død: Politi leder efter mistænkelige bilerMystik om George Michaels død: Politi leder efter mistænkelige biler

Årsagen til popstjernens alt for tidlige død er stadig ukendt. Nu forsøger politiet at spore folk, der har været på besøg eller i nærheden af George Michael op til hans død.

Bildstrecke im Grossformat »

Tre uger efter den nu afdøde popstjernes død, er der stadig mystik om, hvad der skete på George Michaels ejendom i Goring Oxfordshire den 25. december.

Politiets efterforskere har derfor udvidet deres arbejde. Det skriver The Mirror.

Politiet undersøger biler og nummerplader, der kan forbindes til superstjernen og hans bopæl nordvest for London. Det drejer sig både om biler, der er har holdt parkeret i nærheden og biler, der er ankommet til bopælen. Politiet er meget interesseret i at tale med disse bilejere.

Efterforskning af George Michaels død tager uventet drejning: Kæresten forhørt igen
Efterforskning af George Michaels død tager uventet drejning: Kæresten forhørt igen

George Michael sidste tid er blevet beskrevet som ensom, men søndagsavisen Sunday People har imidlertid afsløret, at den 53-årige popstjerne fik flere besøg i dagene op til sin død.

- Betjente har skruet op for efterforskningen af dagene op til Georges død og fokuserer på de, der kom for at besøge George. De kan ligge inde med vigtig information, der kunne være nyttig. Der er stadig biler, der var tæt på ejendommen, som politiet prøver at spore ejerne af.

Det siger en kilde tæt på politiet ifølge The Mirror.

George Michaels røde murstensvilla.

Superstjernens familie, pårørende og ikke mindt fans står derfor over for en pinefuld ventetid, imens politiarbejdet står på.

- Jeg er bekymret, fordi alt tager så lang tid, at det må betyde dårligt nyt. Nu frygter vi det værste, fortæller et anonymt familiemedlem til The Mirror.

Medie: George Michaels kæreste chokerer med nyt om popstjernens død
Medie: George Michaels kæreste chokerer med nyt om popstjernens død


Og der er et par mystiske detaljer og spørgsmål omkring George Michaels død, der indtraf mens hans kæreste, Fadi Fawaz, sov i sin bil.

- Hvorfor sov hans kæreste i sin bil, når George har et stort hus? Det er alt sammen meget underligt. Vi bliver stadig holdt hen. Vi venter stadig på at høre noget om begravelsen. Vi vil bare gerne have svar og stede ham til hvile.

Hvad George Michael helt præcis døde af, vides endnu ikke, men mange forventer, at der har været tale om en overdosis, da den afdøde stjerne sloges med narkoproblemer og depression.

Hun arver halv milliard fra George Michael
Hun arver halv milliard fra George Michael

Der er blevet foretaget en obduktion, men resultaterne er endnu ikke klar.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fyret fordi hun forsøgte at...
bt.dk
Politiet efterlyser: Hvis du ser...
bt.dk
Her er detaljerne om Linses nye Bed...
bt.dk
Nyt billede får nettet til at koge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx