Af - 19/01-16 10:31

Populær skuespiller afslører alkoholmisbrug: - Min kone hjalp mig fra at døPopulær skuespiller afslører alkoholmisbrug: - Min kone hjalp mig fra at dø

Michael Caine takker sin kone for at komme igennem livet.

Bildstrecke im Grossformat »

'Batmans' butler, den 82-årige engelske dobbelt Oscar-vindende skuespiller Michael Caine, åbner nu op for sin mørke fortid, og om hvordan hans kone hjalp ham igennem det hårde liv som Hollywood-stjerne.

Officielt: Brødrene er tilbage i ny 'Prison Break'-sæson
Officielt: Brødrene er tilbage i ny 'Prison Break'-sæson

For 40 år siden levede han det hurtige liv med masser af alkohol til at dulme den voksende skuespil-karriere. Først da han mødte sin nuværende kone, Shakira Baksh, fik han sit liv på rette kurs.

- Uden hende ville jeg have været død for længst. Jeg ville formentlig have drukket mig selv ihjel, fortæller han i et interview med Radio Times.

Dansk Oscar-nomineret jubler: - Vores kampagne virkede!
Dansk Oscar-nomineret jubler: - Vores kampagne virkede!

- Jeg var lidt af en sølle kunstner, da jeg var yngre. Jeg plejede at drikke en flaske vodka om dagen og røg flere pakker cigaretter.

- Da jeg mødte Shakira, faldt jeg til ro. Og hun er ikke bare min lille kone, hun styrer hele forretningsdelen af mit liv. Hun er min højre hånd, min trofaste støtte.

Flertal af danskere: Dette navn skal du ikke give dit barn
Flertal af danskere: Dette navn skal du ikke give dit barn

- Jeg fortæller hende alt. Jeg var kendt, da jeg mødte hende, men jeg var aldrig kommet så langt uden hende. Hun er den vigtigste person i mit liv.

Michael Caine fik øjnene op for Shakira i 1971, da hun arbejdede som model. Han fandt ud af gennem fælles venner, at hun boede ikke så langt fra ham i London. To år senere blev de gift i Las Vegas.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx