Af Susanne Johansson - 06/05-18 15:13

Så meget er brylluppet værdSå meget er brylluppet værd

Det bliver dyrt.

storybild

I den officielle afdeling kan man eksempelvis købe en særlig mindeplatte i anledning af brylluppet.  (Billede: FACUNDO ARRIZABALAGA/EPA)

Skulle Brexit gå hen og blive en bekostelig affære for briterne, så kan de i det mindste glæde sig over de vise ord om gyngerne og karrusellerne.

I hvert fald anslår turistrådet, at det kommende bryllup mellem prins Harry og Meghan Markle kan berige den slunkne statskasse med hele 80 mio. £, svarende til 675 mio. Kr.

Til The Guardian siger turistrådet, at de bl.a. forventer, at 50.000 amerikanere ville valfarte til London for at komme til globryllup, når deres Meghan Markle den 19. maj bliver til en ægte prinsesse. Og det vil gavne såvel hotellerne som de mange private udlejere.

Men også omsætningen i hovedstadens mange pubs ventes at få et gevaldigt løft i anledning af brylluppet. De har nemlig fået særtilladelse til at holde åbent til kl. 01 om natten, så briterne kan skåle igennem.

Man kan også nøjes med uofficielle produkter som disse musemåtter.  (Billede: FACUNDO ARRIZABALAGA/EPA)

Den økonomiske fest stopper dog ikke dér. Lige siden brylluppet blev annonceret, har opfindsomheden været stor i detailhandelen.

I den mere uofficielle ende kan eksempelvis en kopi af Meghan Markles forlovelsesring erhverves for 125 kr., et viskestykke for 100 og kronjuvel-kondomer for 120.

Og på de officielle hylder ligger såvel en stofdekoration til 200 kr., en mindeplatte til 550, en pilleæske til 525 og en kiksedåse til en 50er.

Sidst, men ikke mindst, sættes der lid til, at det gode vejr, der ventes at strømme ind over London i pinsen, vil lokke såvel turister som indbyggere til at spendere endnu flere penge på mad og drikke.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Felix går sin egen vej - gør...
bt.dk
44 ruter ramt efter busselskabs konkurs
bt.dk
FCM-guldvindere: 'Stakkels' Brøndby...
bt.dk
BT erfarer: Brøndby betaler 11...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx