Af Julie Laurs Bundgaard - 24/11-17 07:43

Medie: Hollywood-stjernes forhold til 22 år ældre mand er forbi Medie: Hollywood-stjernes forhold til 22 år ældre mand er forbi

Utvivlsomt en god nyhed blandt singlemænd verden over.

storybild

Her ses Jennifer Lawrence (th) til premieren på filmen 'Mother!' sammen med sine medskuespillere Michelle Pfeiffer og Javier Bardem og sin instruktør-kæreste Darren Aronofsky (tv).  (Billede: CLAUDIO ONORATI)

Kærlighed har ingen alder - eller måske har den alligevel. Forholdet mellem Jennifer Lawrence og den 22 år ældre filminstruktør Darren Aronofsky er i hvert fald slut.

Det skriver Entertainment Tonight.

Jennifer Lawrence og Darren Aronofsky mødte hinanden under indspilningerne til filmen 'Mother!' og nåede at være sammen i godt et år, før de angiveligt gjorde en ende på forholdet i sidste måned.

Parret optrådte offentligt sammen til Govenors Award i Los Angeles i starten af november, selvom de angiveligt allerede have slået op. En kilde fortæller dog til Entertainment Tonight, at de virkede til at være på god fod.

Tidligere i år bekræftede den 27-årige skuespillerinde forholdet til filminstruktøren i et stort interview med modemagasinet Vogue.

»Vi havde energi. Jeg havde energi for ham. Jeg har været i forhold før, hvor jeg bare var forvirret. Jeg er aldrig forvirret med ham,« sagde den oscarvindende skuespillerinde dengang.

Jennifer Lawrence har tidligere dannet par med den 27-årige britiske skuespiller Nicholas Hoult, som hun mødte på optagelserne af 'X-men: Days of Future Past'. De var sammen i fire år.

Efter bruddet med Nicholas Hoult, dannede skuespillerinden kortvarigt par med Chris Martin fra Coldplay.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Riis-stjerne indrømmer for...
bt.dk
Han voksede op i Albertslund: Nu...
bt.dk
Messi udraderer Ronaldo: Krydser vild...
bt.dk
Lars Løkke i krig med avis i nat: Min...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx