Af - 27/01-15 16:16; Opdateret: 27/01-15 17:38

Henrik Qvortrup springer ud som reality-stjerneHenrik Qvortrup springer ud som reality-stjerne

I dag begynder den tidligere Se og Hør-chef som reality-stjerne, når han træder ud af flyveren og ind i TV3's nye realityshow 'Hjælp jeg er en celebrity'. Jakob Kjeldbjerg styrer løjerne.

storybild

(Billede: Polfoto)

Fra 2001 til 2008 var han hele Danmarks sladder-konge som chefredaktør på ugebladet Se og Hør. Han skiftede spor og blev TV2's politiske kommentator, men blev så sidste forår fanget af fortiden, da historierne om Se og Hørs systematiske overvågning af kendte danskeres dankort væltede ud af den tidligere Se og Hør-journalist Ken B. Rasmussen.

Kæmpe-skandale ved årets Reality Awards
Kæmpe-skandale ved årets Reality Awards

Henrik Qvortrups liv tog en radikal drejning og efter længere tids rygte-skriveri, er den nu god nok: Henrik Qvortrup er Danmarks nye reality-stjerne.

Ifølge ugebladet Her og Nu, der tirsdag fangede ham i Københavns lufthavn, er han fløjet sammen med blandt andet Gustav Salinas, Amin Jensen, Anni Fønsby, Jesper Skibby, Inez Gavilanes og Margrethe Koyto sammen med TV3 til Sydafrika, hvor de de næste to uger skal optage reality-showet 'Hjælp jeg er en celebrity'.

DK4 ansætter Henrik Qvortrup til nyt valgprogram
DK4 ansætter Henrik Qvortrup til nyt valgprogram

Showet, der har været en stor succes i England, sender deltagerne ud på en jungle-færd, hvor de dyster om 250.000 kroner. Bliver udfordringerne for svære, kan en deltager råbe, 'jeg er en celebrity – få mig væk herfra', og dermed bliver de sendt ud af konkurrencen og tilbage til Danmark.

Qvortrup-afhøring førte til sigtelse i Se og Hør-sagen
Qvortrup-afhøring førte til sigtelse i Se og Hør-sagen


Det er TV3's garvede reality-chef Jakob Kjeldbjerg, som er vært på programmet.
Metroxpress har en livline til den nye politiske reality-reporter, hvis der skulle blive udskrevet folketingsvalg indefor de næste par uger.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx