Af - 06/08-16 15:05

Mick Øgendahl: Her er sandheden om min 'krig' med Anders MatthesenMick Øgendahl: Her er sandheden om min 'krig' med Anders Matthesen

Mick Øgendahl er så småt ved at være klar til at tage på en ny Danmarksturné. Som optakt har han haft en Facebook-krig med Anders Matthesen. Her fortæller han, hvordan det startede.

storybild

(Billede: Scanpix)

- Kan jeg ikke få en reparationsbajer?

Det er dagen derpå for Mick Øgendahl på Smukfest, hvor han fredag afholdt et hemmeligt testshow som optakt til sin nye Danmarksturné 'Fest', der har officiel premiere den 15. september.

- Det gik fint nok. Publikum var glade, men jeg er ikke så tilfreds med mig selv. Jeg brugte alt for meget energi på at huske teksterne. Men sådan er det altid.

- Mick er altid hård ved sig selv. Jeg synes, det gik fint, supplerer hans hustru, da metroxpress møder de to på hotel Skanderborghus i Bøgeskoven.

- Jeg er en røv at være sammen med op til et nyt show. Jeg bliver usikker, nervøs og kort for hovedet, men der er heldigvis god tid til premieren endnu, griner Mick Øgendahl.

Anmelder: Anders Matthesen har ikke udviklet sig i 10 år
Anmelder: Anders Matthesen har ikke udviklet sig i 10 år

Det er fire år siden, at den populære komiker har været på turné med et stort show. Da billetsalget var i fuld gang i maj, indledte han pludselig en 'krig' med komiker-kollegaen Anders Mattehsen på Facebook, hvor de skiftedes til at uploade videoer med provokerende hilsner til hinanden.

- Haha, der er helt sikkert nogen, der troede, vi mente det alvorligt og syntes, at det var underligt, at vi gjorde det. Men det er jo bare for sjov. Vi er venner og i hiphop og standup-branchen har man altid kørt på hinanden. Det giver jo sjov omtale, og vi var så heldige, at Ekstra Bladet tog det op. Men der er altså intet ondt i det, og vi har grint af det, når vi har mødtes, fortæller Mick Øgendahl.

En del af hans nye show handler om at holde fokus på én ting ad gangen og være tilstede i nuet. Derfor har han også skruet ned for arbejdsniveauet og blandt andet sagt nej tak til TV 2 om at fortsætte tv-serien 'Tomgang'.

- De vill gerne have to sæsoner mere, men jeg syntes historien var fortalt færdig. Normalt er det jo tv-stationerne, der på et tidspunkt siger stop til en serie, men i dette tilfælde var det mig, der måtte trække stikket. Nu har vi sat kiosken, som vi brugte til optagelserne til salg. Så for 250.000 kroner kan du få det hele inklusiv fake mælkekartoner.

PINLIGT: Mick Øgendahls venner glemte at tage gave med til hans fødselsdag
PINLIGT: Mick Øgendahls venner glemte at tage gave med til hans fødselsdag

Hvad med din nye fodboldklub? Nykøbing FC er lige rykket op i 1. division og ligger for tiden på førstepladsen?

- Jeg får desværre ikke rigtig tid til at tage ned og se dem spille, men det er superfedt, at det går så godt. Det var slet ikke en del af planen, at vi skulle rykke op allerede i år, så jeg får helt gåsehud ved tanken om, at det måske kan lade sig gøre at skabe et flagskib for folk på Falster, der i mange år har gået for meget med hovedet bøjet.

- Jeg spillede jo for mange år siden i en af klubberne, der er med i sammenlægningen, og jeh er sponsor for ungdomsafdelingen. Det er fedt, hvis vi kan få noget stolthed tilbage på egnen. Jeg sidder tit med telefonen og tjekker bold.dk for at følge med i resultaterne.

Mick Øgendahl har som sagt premiere på sit nye show 'Fest' den 15. september. Til februar er hans også aktuel med filmen 'Alle for tre'.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx