Af - 27/08-15 06:54; Opdateret: 27/08-15 07:05

Kendt Justin Bieber-klon fundet dødKendt Justin Bieber-klon fundet død

Toby Sheldon brugte en formue på at ligne sit idol

Bildstrecke im Grossformat »

35-årige Toby Sheldon blev verdenskendt, da det kom frem, at han har brugt mere end en halv million kroner på plastikoperationer, så han kunne ligne sit idol Justin Bieber.

Men den 18. august blev han meldt savnet - og nu er han fundet død, skriver TMZ.

Ifølge politiet blev der fundet stoffer på motellet, hvor han blev fundet, men dødsårsagen er stadig hemmelig. Dog lød det fra politiet i forbindelse med hans forsvinden, at det kunne skyldes kærestesorger.

Justin Biebers plastik-klon laver musikvideo med Madonna-drag queen
Justin Biebers plastik-klon laver musikvideo med Madonna-drag queen

Toby skulle angiveligt have fået utallige botox-indsprøjtninger, hårtransplantationer og sågar en "smil-operation", så han kunne få det samme smil som den populære canadiske popsanger:

- Det er Justins smil, der giver ham det ungdommelige look. Så jeg har fået ordnet både overlæbe og underlæbe, har Toby Sheldon tidligere forklaret ifølge Huffington Post.

Brugte 500.000 kr. på at ligne Justin Bieber
Brugte 500.000 kr. på at ligne Justin Bieber

Selv om Toby Sheldon, hvis virkelige navn var Tobias Strebel, var kæmpe fan af den canadiske popstjerne, så ville han ikke lade sig nøje, og han drømte om en dag at blive ligeså kendt som sit idol.

Blandt andet udgav han i maj 2013 sangen 'The Plastics', mens han i 2014 blandt andet deltog i programmet 'My Strange Addiction'.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx