Af - 25/12-13 22:49

Blachman show er verdens mest sexistiskeBlachman show er verdens mest sexistiske

Englands største morgenavis kalder Blachmans show, hvor han sammen med gæster kommenterer nøgne kvinder, verdens måske hidtil mest sexistiske

storybild

(Billede: DR Presse)

Englands største morgenavis The Daily Telegraph sender en forarget svada afsted mod de danske tv-seere i en klumme, hvor den gennemgår årets højde og lavpunkter for kvinder.

Tv-programmet Blachman, hvor Thomas Blachman sidder i en sofa med særlige indbudte mandlige gæster mens de halv time kommenterer en nøgen kvinde, der står foran dem, er ifølge avisen det måske mest sexiste tv-program, der nogensinde er sendt i verden.

Blachman

- Tænk, hvis BBC Four bestilt en tv-serie, hvor to fyre så på en kvinde i et mørkt studie under et voldsomt spotlight og derefter fortsatte med at analysere hendes nøgne krop i de næste 30 minutter. Forestil dig, hvis den nøgne kvinde ikke fik lov til at tale, mens to lidt buttede mænd talte om hver eneste del af hendes krop - og kameraet zoomede ind på hver af hendes forskellige dele (alle dele må vi understrege). Forestil dig, hvis at kvinden var en skolelærer optræder helt nøgen på BBC Four klokken 22:00. Kort sagt - der ville være national ballade, skriver Telegraph-journalisten, skriver Telegraph-journalisten.

Der slutter af med at konkludere, at Blachmans tv-show på "DR2, en dansk tv-station, er muligvist det mest sexistisk TV-program nogensinde."

Og det endda i hele verden.

Læs mere her:
http://s.telegraph.co.uk/graphics/html/Years/2013/December/WomensEndOfYear/index.html

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

35-årig far dræbte sine børn og tog...
bt.dk
Populær tv-vært sælger luksusvillaen...
bt.dk
Retter alvorlig mistanke mod Danmarks...
bt.dk
Danskere om stor virksomhed: I...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx